Uncharted 3: Drakes Deception PS3

Nathan Drake már-már híresebb, mint Lara Croft, pedig a játékiparban nem könnyű beelőzni egy olyan karaktert, amelyiknek szép mellei és kerek feneke van. A játék mellé számos DLC is megjelent.
1317913213

Aranylemezen az Uncharted 3: Drake’s Deception

A Naughty Dog sikervárományos akció-kalandjátékának munkálatai végre befejeződtek, tudtuk meg Arnie Meyertől, a fejlesztők fejesétől. Bár még nem nyerte el végleges formáját, azt majd a Sony teszi meg a tanúsítási folyamatok során - de a csapat már kiadta a kezéből a mesterpéldányt.
1317639600

PSN Pass kell az Uncharted 3 multijához

Éppen csak pár hírrel lejjebb írtunk arról, hogy a kalózkodás néha akár hasznos is lehet, de úgy látszik, a Sony nem ért egyet a dologgal. Sőt, a használt játékok árusítását is igyekeznek visszaszorítani a PSN Pass használatával, melyet az epekedve várt Uncharted 3 is bevet majd.
1317486600

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.
1317021581

Eredetileg fantasynek készült az Uncharted

Ha valamiről, az Unchartedről sosem gondoltuk volna, hogy egykor fantasy játéknak készült, pedig a Naughty Dog szerint nagyon is: bár a játékmenet ötlete valószínűleg nem változott túlzottan, a fantasy körítést végül a Sony nyomására cserélték le a srácok valami realisztikusabbra.
1316707200

320 GB-os PS3-mal jelenik meg az Uncharted 3

Ami a Gears of War 3 az Xbox 360-on, az valószínűleg az Uncharted 3 a PlayStation 3-on (hú, mennyi 3-as). Idén mindkét legendás trilógia lezárul, de a Naughty Dog gondol azokra is, akik még el sem kezdték az egészet: nekik ajánlott a játék egy példányával egybecsomagolt PS3 bundle.
1315660156

Uncharted 3 - megérkezett az első TV-reklám

Az NFL tegnapi szezonnyitó meccsének szünetében vetítették le az első Uncharted 3: Drake's Deception tévéreklámot, és mint ilyen, az anyag meglehetősen rövid, mégis elképesztően felcsigázza az embert. A játék november 1-jén érkezik, valószínűleg komoly marketingkampánnyal készül a Sony.
1314874851

Uncharted 3 - teher a levegőben

Folytatódik a GamesComon már megkezdett játékmeneti balhé a teherszállító repülőgépen, ahová Nathan Drake olyan leleményesen beszivárgott. Naná, hogy idő előtt lelepleződik, persze nincs veszve minden - aki már látott kalandfilmet, tudja, hogy a főhős a végén mindig jól jár. Mi is.
1314691235

Uncharted 3 - a homokvihar szárnyra kap

A Naughty Dog nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az Uncharted 3 multija dinamikusan változó térképeken játszódjon, ne legyen statikus, amire figyelni kell a nagy gyilkokparádé közepette. Most egy érdekes aspektus került rögzítésre, nevezetesen a homokviharok, melyek teljesen felboríthatják a mérkőzéseket.
1314345634

Uncharted 3 - Nolan North és a gyűjtői kiadás

Mindenki kedvenc szinkronszínésze, Nolan North beült egy kis baráti csevejre a Naughty Dog háza tájára, hogy bemutassa nekünk az Uncharted 3 gyűjtői kiadását. Főhősünk, a Nathan Drake baritonjáért felelős fiatalember kitesz magáért, nekünk is jól jönne a 99 dollárt kóstáló pack.
1313581248

GC 2011: Újabb hat perc az Uncharted 3-ból

Ha az eddig megmutatott másfél perces trailertől letetted a hajadat, most nem lennék a helyedben, mert a fejbőrödet fogod kaparászni az izgalomtól. A tegnapi Sony konferencián levetített demó teljes hosszában megleshető, bónuszként pedig képeket csomagoltunk az érdeklődőknek!