Uncharted: Golden Abyss Vita

A népszerű PS3-as sorozat a PlayStation Vitán is tiszteletét teszi.
Típus: Akció

Uncharted: Golden Abyss teszt

Az azték és maja birodalom elveszett kincsei után kutatva Nathan Drake a rejtélyek övezte közép-amerikai vidéken folytatja kutatását, amit azonban ezen a veszélyekkel teli, vad helyen talál, az minden képzeletét felülmúlja. Gyilkosok, zsarolók, milicisták törnek az életére, az akció kezdetét veszi.

Motion capture élesben az Uncharteddel

Sokan úgy vélik, az Uncharted már nem is igazán játék - legalábbis nem a klasszikus értelemben. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy a fejlesztői minden más stúdiónál többet használják a motion capture technikát, mellyel a valós színészek mozgását rögzítik.

Uncharted: A negyedik labirintus regény, magyarul

Kicsit elsiklottunk a hír felett, hát most pótoljuk: a játékregények magyar fordításaival is foglalkozó Fumax kiadó első 2012-es kiadványa nem más lesz, mint az Uncharted: A negyedik labirintus című könyv. Christopher Golden alkotása egy ókori mítoszt fog feldolgozni - természetesen Drake főszereplésével.

Negyedóra az Uncharted: Golden Abyss-szel

Japánban a hétvégén startol el a PlayStation Vita - a nyitójátékok sorait erősíti az Uncharted: Golden Abyss is. A Sony most 15 perc játékmeneti felvételt mutatott be Nathan Drake zsebben hordható kalandjából, megcsodálhatjuk az érintésérzékeny irányítást és sok mást is.

13 millió eladásnál jár az Uncharted-széria

Az Uncharted-széria kinőtte magát, ma már több mint 13 millió darabos eladással büszkélkedhetnek az eddig megjelent epizódok. A sorozatnak természetesen még nincsen vége, jövő héten érkezik meg Japánba a Golden Abyss alcímet viselő PlayStation Vita-játék.

Előzetest kapott az Uncharted: Golden Abyss

A PlayStation Vita talán legjobban várt címe lehet az Uncharted: Golden Abyss, melyben még a zöldfülű Nathan Drake-et irányíthatjuk az érintésvezérelt kütyü segítségével. Befutott az új trailer is - a dolog egyetlen szépséghibája, hogy mindezt japán nyelven élvezhetjük.

Eredetileg fantasynek készült az Uncharted

Ha valamiről, az Unchartedről sosem gondoltuk volna, hogy egykor fantasy játéknak készült, pedig a Naughty Dog szerint nagyon is: bár a játékmenet ötlete valószínűleg nem változott túlzottan, a fantasy körítést végül a Sony nyomására cserélték le a srácok valami realisztikusabbra.

TGS 2011: Még egy kis Uncharted: Golden Abyss

Felkerült a hivatalos PlayStation Blogra a Vitára érkező Uncharted spin-off legújabb prezentációja, mely a héten volt megtekinthető a Tokyo Game Shown. Számos nyitójátékkal ellentétben, a Naughty Dog játéka ígérkezik az egyik leglátványosabb programnak, ehhez nagyon értenek a srácok.

TGS 2011: Kilenc perc Uncharted: Golden Abyss

Túl sok hozzáfűznivalónk nincs a látottakhoz: az Uncharted PS Vitán is oda fog csapni. Nathannal egy égő börtönből kell elmenekülnünk, s hiába feszes a szituáció, a konzol sajátos irányítását segítségül hívva minden simán megy. Az IGN jóvoltából egy kilenc perces demót izgulhatunk végig.

TGS 2011: Ilyen dobozt kapnak a PS Vita-játékok

Ha valaki esetleg nem tudott volna aludni anélkül, hogy tudná, hogyan fognak majd kinézni a PlayStation Vitára megjelent játékok dobozai, nos, azok számára örömhírrel szolgálhatunk: a Tokyo Game Show alkalmával valaki lekapta a japán Uncharted: Golden Abyss dobozkáját.