Uncharted: Golden Abyss Vita

A népszerű PS3-as sorozat a PlayStation Vitán is tiszteletét teszi.
Típus: Akció

Uncharted: A negyedik labirintus regény, magyarul

Kicsit elsiklottunk a hír felett, hát most pótoljuk: a játékregények magyar fordításaival is foglalkozó Fumax kiadó első 2012-es kiadványa nem más lesz, mint az Uncharted: A negyedik labirintus című könyv. Christopher Golden alkotása egy ókori mítoszt fog feldolgozni - természetesen Drake főszereplésével.

Negyedóra az Uncharted: Golden Abyss-szel

Japánban a hétvégén startol el a PlayStation Vita - a nyitójátékok sorait erősíti az Uncharted: Golden Abyss is. A Sony most 15 perc játékmeneti felvételt mutatott be Nathan Drake zsebben hordható kalandjából, megcsodálhatjuk az érintésérzékeny irányítást és sok mást is.

13 millió eladásnál jár az Uncharted-széria

Az Uncharted-széria kinőtte magát, ma már több mint 13 millió darabos eladással büszkélkedhetnek az eddig megjelent epizódok. A sorozatnak természetesen még nincsen vége, jövő héten érkezik meg Japánba a Golden Abyss alcímet viselő PlayStation Vita-játék.

Előzetest kapott az Uncharted: Golden Abyss

A PlayStation Vita talán legjobban várt címe lehet az Uncharted: Golden Abyss, melyben még a zöldfülű Nathan Drake-et irányíthatjuk az érintésvezérelt kütyü segítségével. Befutott az új trailer is - a dolog egyetlen szépséghibája, hogy mindezt japán nyelven élvezhetjük.

Eredetileg fantasynek készült az Uncharted

Ha valamiről, az Unchartedről sosem gondoltuk volna, hogy egykor fantasy játéknak készült, pedig a Naughty Dog szerint nagyon is: bár a játékmenet ötlete valószínűleg nem változott túlzottan, a fantasy körítést végül a Sony nyomására cserélték le a srácok valami realisztikusabbra.

TGS 2011: Még egy kis Uncharted: Golden Abyss

Felkerült a hivatalos PlayStation Blogra a Vitára érkező Uncharted spin-off legújabb prezentációja, mely a héten volt megtekinthető a Tokyo Game Shown. Számos nyitójátékkal ellentétben, a Naughty Dog játéka ígérkezik az egyik leglátványosabb programnak, ehhez nagyon értenek a srácok.

TGS 2011: Kilenc perc Uncharted: Golden Abyss

Túl sok hozzáfűznivalónk nincs a látottakhoz: az Uncharted PS Vitán is oda fog csapni. Nathannal egy égő börtönből kell elmenekülnünk, s hiába feszes a szituáció, a konzol sajátos irányítását segítségül hívva minden simán megy. Az IGN jóvoltából egy kilenc perces demót izgulhatunk végig.

TGS 2011: Ilyen dobozt kapnak a PS Vita-játékok

Ha valaki esetleg nem tudott volna aludni anélkül, hogy tudná, hogyan fognak majd kinézni a PlayStation Vitára megjelent játékok dobozai, nos, azok számára örömhírrel szolgálhatunk: a Tokyo Game Show alkalmával valaki lekapta a japán Uncharted: Golden Abyss dobozkáját.

GC 2011: Mozgásban az Uncharted: Golden Abyss

Megint Uncharted, mert egyfelől sosem fogjuk megunni, másrészt pedig most a PlayStation Vitára készülő mellékepizódról, a Golden Abyssről van szó. A Vita hardverként abszolút tarolt a GamesComon (mondjuk sok riválisa nem volt), a kézikonzolos játékfelhozatalban pedig az új Uncharted aratott.

GC 2011: Megvannak a GamesCom legjobbjai

A kiállítás során átadták az idei év legjobbainak járó díjakat. A viszonylag rövid lista persze sok egyet nem értésre adhat okot, de azt nem mondhatnánk, hogy váratlanok a benne szereplő címek. Egy azonban biztos: az Electronic Arts szépen aratott idén.