Uncharted: Golden Abyss Vita

A népszerű PS3-as sorozat a PlayStation Vitán is tiszteletét teszi.
Típus: Akció

GC 2011: Mozgásban az Uncharted: Golden Abyss

Megint Uncharted, mert egyfelől sosem fogjuk megunni, másrészt pedig most a PlayStation Vitára készülő mellékepizódról, a Golden Abyssről van szó. A Vita hardverként abszolút tarolt a GamesComon (mondjuk sok riválisa nem volt), a kézikonzolos játékfelhozatalban pedig az új Uncharted aratott.

GC 2011: Megvannak a GamesCom legjobbjai

A kiállítás során átadták az idei év legjobbainak járó díjakat. A viszonylag rövid lista persze sok egyet nem értésre adhat okot, de azt nem mondhatnánk, hogy váratlanok a benne szereplő címek. Egy azonban biztos: az Electronic Arts szépen aratott idén.

Visszatér a játékokhoz az Uncharted mozi

Ahogy arról nem sokkal ezelőtt beszámoltunk, az Uncharted filmadaptációja új rendezőt kapott, miután David O. Russel nem tudta összeegyeztetni az elképzeléseit a producerekkel. Neil Burger most szólalt meg először a bejelentés óta, neki látszólag szerencsére megjött az esze.

Megvan az Uncharted mozi új rendezője

Mint ismeretes, David O. Russel mégis visszalépett az Uncharted filmadaptációjának megrendezésétől, s bár benne volt a pakliban, hogy jó időre leáll a projekt, úgy néz ki, a Columbia Pictures nem tétlenkedik: megtalálták az új direktort, mégpedig Neil Burger, a Csúcshatás alkotója személyében.

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.

Kedvcsinálón az Uncharted: Golden Abyss

Sokan még mindig nem egészen tudják elképzelni, mennyi lehetőség lakozik a PlayStation Vitában. Ezért a Sony és a Naughty Dog most úgy gondolta, kedvcsináló gyanánt megmutatnak nekünk néhány ötletet, amivel a vitás játékok többet fognak tudni a vetélytársaiknál.

E3 2011: Bemutatták a legújabb Vita-játékokat

Ahogy arról már beszámoltunk, a Sony legújabb kézikonzolja PlayStation Vita néven kerül majd forgalomba az idei év végén, ráadásul viszonylag megfizethető áron. Minden látványos fícsör ellenére, a lényeg mégis a játékokon lesz: a Sony szerint 80 játék készül a Vita-ra, ezek közül többet be is mutatott.

E3 2011: Sony sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Sony ugyan gigászi showt tartott, ebből a lényegi rész jóval kevesebbet tett ki. A japánok legnagyobb szenzációja minden bizonnyal az NGP volt: az új konzolról kiderült, hogy a végleges neve PlayStation Vita lesz, és már idén meg fog jelenni, 250-300 eurós áron. Liveblog összefoglaló, itt.

E3 2011: Bemutató előtti NGP finomságok

Bár az NGP végleges elnevezését és árazását még mindig nem fedte fel a Sony, néhány újságíró már kipróbálhatta az új konzolt és annak első játékait is. A srácok rengeteg új információval szolgáltak, igaz, ez elsősorban a játékokra vonatkozik: gigászi összeállítás következik.

Lelépett az Uncharted mozi rendezője

"Kreatív különbségekre" hivatkozva távozott az Uncharted moziadaptációjának rendezője, David O. Russel, aminek hála nem csak a feltételezett színészgárda alakulhat át, de bizonytalan időre a projekt is parkolópályára állhat. A lap szerint az úriember és a Sony baráti hangulatban váltak el.