Uncharted: Golden Abyss Vita

A népszerű PS3-as sorozat a PlayStation Vitán is tiszteletét teszi.
Típus: Akció

Az első rész előtt játszódik az NGP-s Uncharted

Bár egy interjúban a Naughty Dog társelnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy az NGP-re készülő Uncharted az eddig megjelent két rész története közé ékelődik be, az igazság valójában az, hogy a játék a Drake's Fortune története előtt fog játszódni, ugyanakkor nem is előzmény lesz.

Mozgás közben az NGP húzócímei

Befutott egy nagy érdeklődésre hívatott trailer a Sony jóvoltából, amely a Next Generation Portable húzócímeit gyűjti egy csokorba. Olyan játékok várhatóak, mint a Resistance, a Killzone, a LittleBigPlanet és számos más exkluzív cím. Akció közben még impozánsabban festenek.

Jó minőségű videó az NGP-s Unchartedről

Azt már régóta sejtettük, hogy a Naughty Dog egyszer valamilyen hordozható konzolra is összedob egy Uncharted-részt, s így utólag örülünk is neki, hogy megvárták az NGP-t, mert a ma reggel látottak után finoman szólva is letettük a hajunkat. A GameSpot jóvoltából jó minőségű gameplay videó érkezett a játékról.

NGP - terítéken a játékfelhozatal

A Tokióban bemutatott NGP mit sem érne megfelelő játékfelhozatal nélkül, így a rendezvényen számos nagy sikerű cím jelentkezett NGP-változattal, s bár még hivatalosan sok játék nincs is bejelentve, csak említésszintjén léteznek, a Sony szerint igen könnyű PS3-ról portolni a kézikonzolra.