Megvan az Uncharted-film új rendezője?

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint megvan az Uncharted-film új rendezője, vagy legalábbis a pozíció új jelöltje: a Sony állítólag a Förtelmes főnökök direktorával, Seth Gordonnal tárgyal a moziról.

A Deadline úgy tudja, hogy a Sony Seth Gordont, a Förtelmes főnökök, a Négy karácsony és a Személyiségtolvaj című filmek rendezőjét szeretné az Uncharted-film direktorának. A tárgyalások jelenleg is zajlanak, a jelenlegi infók szerint a forgatókönyvet David Guggenheim, a Védhetetlen című film írója rakta össze.


Hivatalos bejelentés még nincs, de igazából nem is ez a lényeg. Az Uncharted-projekt már két rendezőt elfogyasztott, elvégre David O. Russell és Neil Burger is aláírt a Sonynak, majd mindketten kiléptek. A kérdés inkább az, hogy mikor kezdődhet meg az adaptáció forgatása?

Nos, a Deadline szerint még idén, de ne vegyünk rá mérget.

6.
6.
Yanez
Jobb rendező kéne erre a filmre, de ajándék lónak ne nézd a fogát! A film biztos nem lesz nagy durr, le is tojom, mert a lényeg marad: jön az UC4! :)
5.
5.
mikotamas
Drake?Harissn Ford lessz a rendezo meg George Lucas:)
4.
4.
gyerecske
3.
3.
EBR2000
Nehogy!
Az író nem rossz (sőt...) de a rendezőben nem bízok... Most komolyan, ez nem (csak) egy vígjáték!
Mondjuk ha nem b@ssza el akkor tőlem jöhet.
2.
2.
PaulBlake
Ajánlom hogy neb*sszák el, mert az Uncharted széria a kedvenc játékaim közé tartozik. És ha minden oké lesz, akkor a film is :)
1.
1.
RangerFox
Inkább az a kérdés, hogy mikor kerül mozivászonra? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...