Uncharted: Golden Abyss Vita

A népszerű PS3-as sorozat a PlayStation Vitán is tiszteletét teszi.
Típus: Akció

Jön az Uncharted Collection PlayStation 4-re?

Az olasz Games.it névtelen forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy a még ebben az évben megjelenik PS4-re az Uncharted Collection, amely Nathan Drake összes PS3-as kalandját tartalmazza, beleértve a spin-offokat is.

Megvan az Uncharted-film új rendezője?

Lapértesülések szerint megvan az Uncharted-film új rendezője, vagy legalábbis a pozíció új jelöltje: a Sony állítólag a Förtelmes főnökök direktorával, Seth Gordonnal tárgyal a moziról.

A Skyrim az év legjobb játéka

Legalábbis a Golden Joystick Awardson. Furcsának tűnhet az időzítés, de a játékos ceremóniát évről-évre ilyenkor, az őszi szezon kellős közepén rendezik meg, így könnyen lehet, hogy az idei év legjobb játékai éppen a tavalyiak, és az ideiek pedig a jövő évi legjobbak. Vagyis értitek...

Ismét rendező nélkül az Uncharted-mozifilm

Rosszul áll a közelgő Uncharted-mozifilm szénája a legújabb híresztelések szerint: állítólag már a második rendező hagyja ott a projektet. Valami gond lenne az előkészületekkel? Pedig a fél karunkat odaadnánk egy izgalmas és a videojátékhoz hű kalandfilmért! De ez is kevés.

Jön az Uncharted 3: Game of the Year Edition

A Sony bejelentette, hogy az Uncharted széria darabjaiból mindeddig 17 millió példány talált gazdára. A 2007-ben induló sorozat tehát totális sikernek örvend a first party címek között. Az egyéb adatokról is kapunk egy összefoglalót és jön a harmadik rész GOTY kiadása.

Holnap bejelentik az új Unchartedet?

Éppen csak most jelent meg PS Vitára az Uncharted legutolsó felvonása, s már be is jelenthetik a következőt - talán túl korán, mondhatnánk, de persze Unchartedből semmi sem jöhet elég korán. Mindenesetre a PlayStation norvég Facebook-oldalán gyanús nyomok jelentek meg.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb, magyar játékeladási toplista, aminek különlegessége is van ezúttal, hiszen új platformmal bővült a felhozatal: a PlayStation Vita megjelenésével az új kézikonzol címei is bekerültek a legjobbak közé, sőt az Uncharted majdnem az élbolyban is végzett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...

TV-reklámot kapott az Uncharted: Golden Abyss

Jövő hét közepén kapható lesz kishazánkban is PlayStation Vita, ám a Sony megfelelő marketingkampány nélkül soha nem bocsájtaná útjára a ketyerét. A debütcímek között találjuk az Uncharted: Golden Abyss-t, mely már a televízió képernyőjét is meghódította egy reklám keretében.

Megjelenés előtti trailert kapott a vitás Uncharted

Jövő héten mutatkozik be itthon a PlayStation Vita, aminek egyik leginkább várt nyitójátéka minden bizonnyal az Uncharted: Golden Abyss lesz. A kifejezetten a kézikonzolra írt epizód az első tesztek alapján jól sikerült, tökéletesen adja vissza azt a játékélményt, amit a PS3-as címek nyújtottak.