Dark Souls PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

A Demon Souls szellemi folytatása, mely nehézségével vált hírhedtté PS3-on. A szerepjáték ezúttal Xbox 360-on és PC-n (Prepare to Die Edition) is tiszteletét teszi. DLC-k is kaphatók hozzá.
1708963253

Miyazaki a jövőben szívesen átadná a Souls-játékok rendezését

Hidetaka Miyazaki szerint "nagy esély van rá", hogy átadja a gyeplőt a jövőbeli soulslike játékok rendezésére a feltörekvő generációnak. Eddig csak a Dark Souls II volt az egyetlen játék, amit nem ő dirigált le.
1690558100

Dark Souls-anime készülhet a Netflixnél

Hivatalos bejelentésre még nem került sor, a szóbeszéd szerint azonban a Netflix gondozásában, animációs sorozat formájában térhet vissza a FromSoftware mesterműve, a Dark Souls.
1681466400

A Time az Elden Ring alkotóját is beválasztotta az év 100 legbefolyásosabb emberei közé

A Time magazin minden évben megnevez száz olyan embert, akik valamilyen formában nyomot hagytak az aktuális év alakulásán. A legfrissebb listára a Souls-játékok atyja, Hidetaka Miyazaki is felkerült.
1666716240

Újra elérhetőek a PC-s Dark Souls II: Scholar of the First Sin online funkciói

A FromSoftware újra aktiválta a Dark Souls II: Scholar of the First Sin online funkcióit PC-n, azonban nem csak jó hírekkel szolgált. Azt is bejelentette, hogy a Dark Souls: Prepare to Die Edition véglegesen offline marad.
1656084366

Több új projekt is készül a FromSoftware háza táján

Komoly toborzásba kezdett a Souls-széria és az Elden Ring fejlesztőcsapata. A hírek szerint több új projekt készül a FromSoftware-nél, melyek közül az egyik lassan már el is készül. Van is egy tippünk, hogy mi lehet az.
1653739200

Hamarosan helyreállnak a Dark Souls-trilógia PC-s szerverei

...legalábbis ezt ígéri a FromSoftware, miután egy biztonsági rés miatt több mint négy hónappal ezelőtt lelőtték azokat. A stúdió szóvivője szerint úton a javítás, pontos dátumot azonban egyelőre nem közöltek.
1648965600

Brandon Sanderson írja a FromSoftware új játékát?

Az Elden Ring az élő példa rá, hogy remekül tud elsülni, ha egy nagysikerű fantasy regényíró is segédkezet ad a FromSoftware íróinak. Úgy tűnik, George R. R. Martin után Brandon Sanderson teremtheti meg a következő soulsborne-világot.
1644602400

Jó darabig állni fognak a PC-s Dark Souls-szerverek

Január vége óta állnak a PC-s Dark Souls-játékok szerverei, miután biztonsági hibát fedeztek fel bennük. A jelek szerint az Elden Ring is érintett lehet a dologban, ezért az új játék megjelenéséig csak offline kalandozhatnak a Dark Souls-rajongók.
1638090960

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei

A héten kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit, amely két különleges kategóriával is kibővült, hiszen minden idők legjobb játékát és hardverét is megválasztották többek között.
1589961600

27 millió eladásnál jár a Dark Souls-sorozat

Az előző évtized egyik legmeghatározóbb játéka a Dark Souls volt, ebben egyetértenek a kritikusok és a játékosok is. Erről árulkodik, hogy a sorozat mára több mint 27 millió eladott példánnyal büszkélkedhet.