Újra elérhetőek a PC-s Dark Souls II: Scholar of the First Sin online funkciói

Link másolása
A FromSoftware újra aktiválta a Dark Souls II: Scholar of the First Sin online funkcióit PC-n, azonban nem csak jó hírekkel szolgált. Azt is bejelentette, hogy a Dark Souls: Prepare to Die Edition véglegesen offline marad.

PC-n az online szerverek még januárban leálltak az összes Dark Souls-játék esetében egy biztonsági probléma miatt. A harmadik rész online játszási lehetőségei augusztusban visszatértek, majd újból leálltak, és jelenleg úgy néz ki, hogy azóta ismét kiválóan működnek. Ezúttal pedig a Dark Souls II tért vissza, legalábbis a továbbfejlesztett grafikával és DLC-vel felvértezett Scholar of the First Sin-kiadás.

Ezért a szakaszos működésért a FromSoftware a Dark Souls hivatalos Twitter-oldalán kért elnézést és még több türelmet a játékosoktól. Egyúttal azt is közölte a rajongókkal, hogy a Dark Souls II és a Dark Souls Remastered online szervereinek az indulásáról is hamarosan tájékoztatni fognak.

A Dark Souls 1-rajongók azonban csalódottak lehetnek, mivel a játék Prepare to Die-változata végleg offline marad, "a rendszer elöregedése miatt" az online szolgáltatások már nem lesznek támogatottak.

Így a végére egy kis összegzés az Eurogamer segítségével, hogy minden PC játékosnak érthető legyen:

  • A Dark Souls III és a Dark Souls II: Scholar of the First Sin online funkciói aktiválva vannak.
  • A Dark Souls II és a Dark Souls Remastered online funkciói hamarosan aktiválódnak.
  • A Dark Souls: Prepare to Die Edition már nem tartalmaz online funkciókat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...