Dark Souls PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

A Demon Souls szellemi folytatása, mely nehézségével vált hírhedtté PS3-on. A szerepjáték ezúttal Xbox 360-on és PC-n (Prepare to Die Edition) is tiszteletét teszi. DLC-k is kaphatók hozzá.
1365933600

Ilyen lesz a Dark Souls II borítója

Bár még viszonylag messze vagyunk a megjelenésétől, hiszen a készítők a 2014-es debütöt sem zárják ki, a Namco Bandai már kiadta a Dark Souls II doboztervét... amin hősünk háta látható.
1351058400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló anyagunk, és a listát elnézve hellyel-közzel elégedettek lehetünk: gyakorlatilag minden platformon akad olyan cím, amit feltétlenül érdemes kipróbálni, jóllehet még mindig sok a töltelékfejlesztés. Vessetek rá egy pillantást!
1346145726

Dark Souls: Prepare to Die - konzolos megjelenés

A Namco Bandai bejelentette, hogy a Dark Souls: Prepare to Die Edition konzolos változatai októberben kerülnek boltokba. Azt eddig is lehetett tudni, hogy a PC-re szánt bővített kiadást később játékgépekre is megjelenteti a kiadó, viszont a pontos érkezési dátumról csak most hullott le a lepel.
1345874412

Launch traileren a PC-s Dark Souls

Megannyi rajongói kérelem, s összefogás után végre eljött az az idő, ami a hardcore RPG rajongók körében piros betűs ünnep: megjelent a Dark Souls: Prepare to Die Edition. Csaknem egy év után élvezhetjük a bitang nehéz szerepjátékot PC-n is - igaz, kibővített formában. Itt a launch trailer.
1340262053

Befutott a Dark Souls: Prepare to Die gépigénye

A From Software végre leközölte a PC-s Dark Souls minimális rendszerkövetelményeit. Melynek egyedüli érdekessége az, hogy a multiplayerhez mindenképpen mikrofonra lesz szükséged. Nem nagy érvágás ez, talán már minden gamer asztalán ott figyel egy headset.
1339491600

Dark Souls: Prepare to Die - új screenshotok

Milyen az, ha egy egyébként is nehéz játékot a készítője még inkább bedurvít, de legalábbis figyelmeztet erre? A From Software pontosan erre készül a Dark Souls legújabb kiszerelésével - a minap új screenshotokat adott ki a Dark Souls: Prepare to Die kiadás PC-s változatából.
1338477614

E3 2012: Infók és előzetes a PC-s Dark Soulsról

Megérkezett a Dark Souls számítógépes változatának legújabb előzetese, emellett a Namco Bandai végre formálisan is bejelentette: nem muszáj a Games for Windows Live-ra szavaznunk a játék elindításához, a Prepare to Die Edition a Steamről is megvásárolható lesz.
1334851234

Dark Souls PC - Games for Windows Live nélkül

A Namco Bandai már bebizonyította, hogy hallgat a rajongók szavára. Miután a felhizlalt petíció nyomására PC-re is bejelentette a From Software szerepjátékát, most újabb kényelmetlenségről mondott le a kiadó - szintén rajongói nyomásra. Mégsem kell a hozzá Games for Windows Live.
1334214030

Dátumot és trailert kapott a PC-s Dark Souls

A hét elején rendkívüli bejelentéssel gazdagodhattak a PC-s, hardcore szerepjáték-rajongók. Érkezik a Dark Souls: Prepare to Die Edition, mely ezúttal pontos megjelenési dátumot kapott, valamint az új verziót beharangozó előzetest is szemügyre vehetjük - az egyéb részletekről már nem is beszélve.
1334041212

Már hivatalos: PC-re is megjelenik a Dark Souls

A német PC Action magazin a legfrissebb számában megerősítette, hogy a bitang nehéz szerepjáték PC-re is megjelenik még ebben az évben. Úgy látszik, néha a petíciók értő fülekre találnak, így a From Software tavalyi díjnyertes RPG-jével a PC-sek is megismerkedhetnek.