Dark Souls PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

A Demon Souls szellemi folytatása, mely nehézségével vált hírhedtté PS3-on. A szerepjáték ezúttal Xbox 360-on és PC-n (Prepare to Die Edition) is tiszteletét teszi. DLC-k is kaphatók hozzá.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

Már hivatalos: PC-re is megjelenik a Dark Souls

A német PC Action magazin a legfrissebb számában megerősítette, hogy a bitang nehéz szerepjáték PC-re is megjelenik még ebben az évben. Úgy látszik, néha a petíciók értő fülekre találnak, így a From Software tavalyi díjnyertes RPG-jével a PC-sek is megismerkedhetnek.

Dark Souls-bejelentés közeleg

Csak nem a régóta áhított PC-s portról van szó? Konkrétumokkal még nem szolgálhatunk, egyelőre csak annyival, hogy a From Software hamarosan leleplez valamit a Dark Souls kapcsán, ami lehet, hogy a számítógépes változat vagy egy DLC. Ideje szemmel tatrtani a facebookos oldalukat!

GDC 2012: Egyre esélyesebb a PC-s Dark Souls

Úgy látszik, megtette a hatását a petíció, mely a tavalyi év egyik legdurvább szerepjátékának számítógépes verziójára irányult. A Namco Bandai látszólag komolyan gondolkodik azon, hogy PC-re is portolja a Dark Soulst. A sorozat ettől függetlenül is folytatást kap majd.

Dark Souls - nem biztos a folytatás

A From Software igazi japán hozzáállást tanusít a Dark Soulsban vétett hibákkal kapcsolatban: nem biztosak benne, hogy a felhasználók megbocsátják nekik a technikai nehézségeket, így abban sem biztosak, hogy valaha készíthetnek folytatást ennek az egyedi játéknak.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

Biztató jelek a PC-s Dark Souls felől

Elképzelhető persze, hogy a petíciót indító munkatárs túlzottan lelkes, mindenesetre az úriember továbbra is arra biztat mindenkit, hogy álljon a PC-s Dark Souls kezdeményezése mögé: állítása szerint még a Namco Bandai fejesei is megkeresték az üggyel kapcsolatban, szóval máris sikerült előre lépni.

Már 44 ezren akarnak PC-s Dark Soulst

Míg más petíciókra csak legyintenek a mogorva kiadók döntéshozói, addig a számítógépes Dark Soulsért sóvárgók szavazása tényleg masszív eredménynél jár, emellett már tényleg nem mehetünk el szó nélkül. Hatalmas érdeklődést váltott ki a kezdeményezés, már 44 ezren álltak ki mellette.

Szavazz, ha szeretnél PC-s Dark Soulst!

Ígéretes petíció látott napvilágot tegnap az interneten. A szavazást az egyik From Software alkalmazott indította a Dark Souls szerepjáték PC-s változata kapcsán. Ha sokan a kezdeményezés mellé állnak, még az is lehet, hogy elkészül az egyik legnehezebb RPG windowsos verziója. Hajrá!

Amerikában is a Battlefield 3 vitte el az októbert

Befutottak az NPD Group októberi statisztikái, a tízes toplista szerint a Battlefield 3 volt az amerikai játékosok kedvence a hónapban, ráadásul szokatlanul jók voltak a PC-s eladások is, köszönhetően a sorozat gyökereinek. A legkeresettebb konzol még mindig az Xbox 360 a tengerentúlon.

Másfél millió Dark Soulst szállítottak a boltokba

A Namco Bandai a maga számára igen hízelgő számadatot adott tudtunkra a mai napon: a Dark Souls abszolút sikeres szerepjátéknak bizonyult, világszerte több,mint másfél millió példány szállítottak le a boltoknak. Ez ugyan még nem a ténylegesen eladott darabszám, de ez az apróság nem befolyásol semmit.