Dark Souls PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

A Demon Souls szellemi folytatása, mely nehézségével vált hírhedtté PS3-on. A szerepjáték ezúttal Xbox 360-on és PC-n (Prepare to Die Edition) is tiszteletét teszi. DLC-k is kaphatók hozzá.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

Percek alatt összejött a pénz a Dark Souls-társasra

A Steamforged Games és a Bandai Namco tegnap indította el a Dark Souls-társasjáték Kickstarter-kampányát, ahol mindössze három perc kellett ahhoz, hogy összejöjjön a kért 50 ezer font.

Ingyen tölthető PC-re az első Dark Souls

PC-s játékosok, figyelem! A Golden Joystick Store ingyen Dark Souls: Prepare to Die Edition Steam-kulcsokat osztogat a hónap végéig. Itt a legjobb lehetőség arra, hogy lecsapj a From Software kegyetlen szerepjátékára.

Képregény készül a Dark Souls alapján

Még a harmadik rész megjelenése előtt debütál majd a Dark Souls képregényváltozatának első fejezete, a rajongóknak így lesz mivel hangolódniuk a folytatás premierjére.

Nem tartogat már több titkot a Dark Souls

Nem sok olyan játékkal találkozhatunk manapság, amiről a fejlesztője négy év után tudja kijelenteni - ha ki meri jelenteni egyáltalán -, hogy mindent felfedeztek benne a játékosok.

8 millió eladott példánynál jár a Dark Souls-sorozat

Egy From Software-előadás diájából derült ki, hogy közel nyolcmillió eladott példánynál jár a Dark Souls-sorozat. A számok szerint az eladások többsége az első résznek köszönhető.

E3 2015: Bejelentik a Dark Souls 3-at?

Egy, a Namco Bandai-hoz közel álló forrás szerint a From Software-nél a Bloodborne után se állt meg az élet, a japán stúdió ugyanis gőzerővel dolgozik a Dark Souls-sorozat harmadik részén, amit az E3-on jelentenek be.

Bongo Souls - ilyen a Dark Souls dobkontrollerrel

A vasárnap délután a lehető legjobb alkalom arra, hogy azt nézegessük, mit művelnek egyesek az elmúlt évek egyik legnehezebb játékával. Egy úriember a Donkey Konga bongókontrollereivel játszotta végig a Dark Soulst.

Heti akciók és leárazások - 41. hét

Egy-két klassz akció mindig felbukkan a neten, mi pedig válogatunk nektek. Egy kicsit megint spórolhattok a hőn áhított játékokon, amiket mindig meg akartatok venni, de sajnáltátok rá a teljes árat. Íme, a 41. heti kínálat.

Elkelt a Dark Souls fejlesztője

A japán óriásvállalat, a Kadokawa Shoten vásárolta meg a From Software-t, így a Dark Souls fejlesztői nem függetlenek többé. A cég friss címeket és kiegészítőket tervez, valamint nyitnak az új platformok felé.

Képregény készül a Dark Souls II alapján

Kellemes bejelentés érkezett a Dark Souls-rajongók számára a Comic-Conról, a Namco Bandai megbízásából képregény készül majd a Dark Souls II második része alapján. Jövőre érkezik.