Dark Souls PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

A Demon Souls szellemi folytatása, mely nehézségével vált hírhedtté PS3-on. A szerepjáték ezúttal Xbox 360-on és PC-n (Prepare to Die Edition) is tiszteletét teszi. DLC-k is kaphatók hozzá.
1586426400

A Dark Soulsból merít a Godfall

A Godfallt eddig a bemutatkozóvideójából és egy kiszivárgott, belsős anyagból ismertük csupán. Néhány új információnak hála megtudtuk, hogy a játékmenet főleg a Dark Soulshoz és a Monster Hunter Worldhöz hasonlítható.
1579543200

Dark Souls - itt az újabb speedrun-rekorder

A soul streamer Squillakillának ezúttal olyan eredményt sikerült elérni, amit előtte még soha senki másnak a világon; mindenféle életveszteség nélkül gyűrte le az eredeti Dark Soulst, és annak elnyűhetetlen ellenfeleit.
1579380780

Az elmúlt évtized legnagyobb hatású játékai

Tíz év hosszú idő a videojátékok történelmében. Sok jó és kevésbé jó játékkal volt dolgunk ezalatt, de volt köztük néhány, amelyek igazán mély nyomot hagytak maguk után. Megpróbáltuk összeszedni őket egy tízes listában.
1552068000

Battle royale-játékot készítene a Souls-széria atyja

A soulsborne-játékoktól talán semmi sem áll távolabb, mint a manapság nagy népszerűségnek örvendő battle royale-formula, a FromSoftware elnöke, Hidetaka Miyazaki mégis szívesen felfedezné a műfaj lehetőségeit.
1548676800

Portolásra szakosodott stúdiót nyitott a DSFix atyja

A Dark Souls híresen gyenge PC-s portját játszhatóvá simító DSFix szinte kötelező volt a remasterelt kiadás előtt. A javításért felelős modder, Durante most egy saját stúdiót nyitott, amely PC-s portolással és optimalizálással foglalkozik majd.
1547825404

Dark Souls Trilogy - gyűjtői kiadást is választhatunk

A From Software műfajteremtő szerepjáték-sorozata hamarosan egy komplett csomagban is napvilágot lát. A rajongók persze nem érik be az alapkiadással, nekik szól a Collector's Edition - benne egy ütős szoborral.
1547294160

Frissítve: Európába tart a Dark Souls Trilogy?

Amikor hivatalosan is bejelentette a Bandai Namco a népszerű franchise három epizódjából álló gyűjteményét, azkizárólag Japánban lett elérhető. Később azonban felbukkant az amerikai és ázsiai verzió is, melyet most az európai követhet.
1546088400

Két be nem jelentett cím készül a From Software-nél

Habár a Souls-rajongók elsősorban a Sekiro: Shadows Die Twice miatt várják a jövő évet, úgy tűnik, hogy ez után sem fognak unatkozni. Hidetaka Miyazaki elárulta, hogy több titkos projekt is fortyog a From Software boszorkánykonyháján.
1520586000

Bejelentésözönt hozott a Nintendo Direct

Hiába volt mindössze harminc perc hosszú, számtalan bejelentést hozott a tegnap esti Nintendo Direct. Egy csokorban foglaltuk össze nektek a műsor fontosabb híreit és látnivalóit.
1515862832

Dark Souls - nem lesz PC-s árkedvezmény?

A héten hivatalosan is bemutatkozott a Dark Souls felújított kiadása, amiről időközben több érdekes részlet is kiderült. Többek között az is, hogy a PC-s verzió eredeti tulajdonosai nem biztos, hogy kapnak majd árkedvezményt.