Dark Souls PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

A Demon Souls szellemi folytatása, mely nehézségével vált hírhedtté PS3-on. A szerepjáték ezúttal Xbox 360-on és PC-n (Prepare to Die Edition) is tiszteletét teszi. DLC-k is kaphatók hozzá.
1318834815

Másfél óra alatt kivégezték a Dark Soulst

Az úgynevezett Speedrunokat nagyon kedveljük, ezek megmutatják nekünk milyen gyorsan végig lehet nyomni egy adott produktumot. S habár a Dark Souls elsősorban a masszív játékidejéről híres, van olyan elvetemült személy, aki kicsivel kevesebb, mint másfél óra alatt eljut a végére.
1317967200

RAGE és Dark Souls launch party lesz ma este

Érdemes úgy tervezni a péntek, azaz a ma estét, hogy útba ejtitek a Club 4 Players konzolkocsmát is: hét órai kezdettel RAGE és Dark Souls launch party lesz, ahol nyereményjátékok, móka és kacagás várja a látogatókat. Természetesen az új játékokat is ki lehet próbálni - ott a helye mindenkinek!
1317742200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megint sűrű hétnek nézünk elébe, több olyan cím is szerepel a felhozatalban, amivel mindenképpen érdemes lesz futni egy kört. A leginkább várt anyag természetesen nem más, mint a Rage: John Carmack és az id Software vadi új címmel és engine-nel mutatkozik be a héten, mi pedig nem győzünk várni rá.
1317301224

Dark Souls - Mindenszentek előzetes

Habár Halloween ünnepe még távol van, mégis All Saints címen futott be a Namco szerepjátékának legújabb trailere. A Dark Souls egyébiránt a jövő héten jelenik meg - ennek tapossa ki az utat az alábbi kedvcsináló. Elkezdhetünk edzeni, elvégre a nehézségbe könnyedén beletörhet a bicskánk.
1317124849

Terebélyes Dark Souls képözön

Bármilyen hihetetlen is, de a Dark Souls egyenesági kihívója lehet a Skyrimnek, a készítők nem győzik hangsúlyozni, hogy pl. a játék világa sokkal hatalmasabb lesz, mint a Bethesda címéé. Kihívást tekintve kétségtelenül a Dark Souls jön ki győztesen - lássuk, hogy a látvány terén mekkora a különbség!
1316682000

Dark Souls - halál vár a megjelenés előtt játszókra

Érdekes módon szeretné a From Software lerombolni mindazon türelmetlen játékosok örömét, akik valamilyen módon a hivatalos megjelenés előtt már javában tolják a Dark Soulst. Olyan maximális szintű fekete fantomokat szabadít rá a játékosra, akik ellen esélyük sincs, könnyen fűbe haraphatnak.
1314961246

Betekintés a Dark Souls prológusába

Akik nem csupán a kihívások nélkül szerepjátékokban hisznek, azok számára jó hír, hogy a Dark Souls is képviselteti magát az őszi játékdömpingben. Sokan a Skyrim igazi ellenfelét látják benne, teljes joggal, holott a két stílus nem ugyanaz. Most két, egybefüggő sztori-trailerrel gazdagodunk.
1314090000

GC 2011: Előzetest kapott a Dark Souls is

Rövid és szerény, de annál hangulatosabb előzetest kapott a Dark Souls, a Demon's Souls szellemi folytatása. A Namco Bandai hosszú idő után megint sikervárományos játékkal rukkolt elő, az E3-on imádták a címet, ráadásul az extrém nehézségre vágyók körében tuti befutónak mondhatjuk.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1307533372

E3 2011: Újabb Dark Souls látnivalók

A konzolok legkeményebb RPG-jének ígérkezik a Dark Souls, mely hűen követi a Demon Souls nehézségét. Ritka az olyan produktum, ami semmibe veszi a mai trendeket, ahol a jelszó a türelem és a kitartás, hiszen csak így arathatunk babérokat. A lényeg házhoz jön: képek és játékmenet.