Dark Souls PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

A Demon Souls szellemi folytatása, mely nehézségével vált hírhedtté PS3-on. A szerepjáték ezúttal Xbox 360-on és PC-n (Prepare to Die Edition) is tiszteletét teszi. DLC-k is kaphatók hozzá.
Típus: Akció, Fantasy, RPG

E3 2011: Újabb Dark Souls látnivalók

A konzolok legkeményebb RPG-jének ígérkezik a Dark Souls, mely hűen követi a Demon Souls nehézségét. Ritka az olyan produktum, ami semmibe veszi a mai trendeket, ahol a jelszó a türelem és a kitartás, hiszen csak így arathatunk babérokat. A lényeg házhoz jön: képek és játékmenet.

E3 2011: Dark Souls - expós előzetes dátummal

A Namco Bandai hajnalban hivatalosan is megerősítette, hogy az Egyesült Államokba októberben érkezik meg a Demon Souls folytatása, mely az elődhöz hasonlóan ismét pofátlan nehézségével kíván babérokra törni. A From Software RPG-je napról-napra szebbnek, hívogatóbbnak néz ki.

Dark Souls trailert kaptunk, októberben megjelenés

A Namco Bandai új trailert adott ki a Demon's Souls szellemi utódjáról, a Dark Soulsról. Az anyag egy perc hosszú mindössze, de hihetetlenül hangulatos így is, ráadásul a végén ott figyel a mindenkit foglalkoztató kérdés válasza: igen, októberben már rohanhatunk is érte valamelyik közértbe.

Dark Souls - megérkeztek az első látnivalók

A héten kapott végleges címet a Demons Souls szellemi örököse, a Dark Souls - most megérkeztek belőle az első ingame screenshotok és koncepciós rajzok. Ahogy a fejlesztő, a From Software beszél róla: "borzongás fog végigfutni a gerinceden". És milyen igaz, a játék jobbnak és még nehezebbnek ígérkezik.

Xbox 360-ra is jön a Demons Souls folytatása

A korábban Project Dark címen futó Dark Souls ugyan nem egyenesági folytatása lesz a PS3 talán legnehezebb szerepjátékának, ám ezúttal nem csak a Sony konzoljának tulajdonosai élhetik át milyen is az, amikor taktikázni is kell a győzelemért. A játék Xbox 360-ra is érkezik, ez már biztos.