Killzone: Mercenary Vita

Vitán is tiszteletét tette a Killzone-sorozat, méghozzá nem is akármilyen látvány mellett.
1360418442

Killzone 4-bejelentés közeleg?

A Videogamer magazin belső forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a február 20-án megrendezésre kerülő PlayStation Meetingen a Guerrilla Games végre bemutatja a PS4-re szánt Killzone 4-et. Behűtsük a pezsgőt?
1359813607

Szombat délutáni galériafrissítés

Összeszedtük nektek a héten napvilágot látott screenshotokat, melyek idő hiányában egyenként nem kaptak külön posztot. Megcsodálhatjátok az új Dragon's Dogma, a PS Vitás Killzone és megannyi más cím kedvcsinálóit.
1359619237

Killzone: Mercenary - infók, képek, videók

A Sony végre lerántotta a leplet a PS Vitára készülő Killzone: Mercenaryről, amely a megszokott PS3-as minőséget szállítja a handhelden. A friss egyjátékos kampány és a multiplayer sem hiányozhat a kalapból.
1359363613

Killzone: Mercenary - az első részletek

A lengyel PSX Extreme magazin legfrissebb számában terebélyes előzetest olvashatunk a PlayStation Vitára készülő Killzone: Mercenaryről. A felszínre került legfrissebb információkból szemezgetünk most.
1345010400

GC 2012: Jön a Killzone: Mercenary

A Sony végre komoly dolgokat mutatott a PlayStation Vitára. Nem csak a Black Ops - Declassified tűnik ütősnek, hanem az a Killzone epizód is, melyet kizárólag a kézikonzolra készítenek, és grafikában, a sorozattól elvárható módon, az abszolút csúcsra törnek vele a fejlesztők.
1336476636

Már javában készül a Killzone folytatása?

A Sony a jelek szerint már szorgalmasan dolgozik a legújabb Killzone marketingkampányán. Egy kiszivárgott forgatókönyv-részletből kiderül, hogy a Helghast erői nem bukta el teljesen, mi több, Aurarch Visari lánya mozgatja ezúttal a szálakat. Vajon igaz a pletyka?
1321711212

Új Killzone-játékon dolgozik a Guerrilla?

Ami nem feltétlen a Killzone 4-et jelenti - tudtuk meg az Edge magazin cikkéből. Nagyon is elképzelhető, hogy a Guerrilla már javában munkálkodik a Killzone-frencsájz ötödik eljövetelén (ha a kézikonzolos címeket is ideszámoljuk). Nem tudni biztosan, hogy egy újabb PS3-as epizódról van-e szó.
1301387401

Killzone élőszereplős film a háború eredetéről

A Guerilla egy ötletes rövidfilmet mutatott be, amely a Föld és a Helghan közti háború hátterét boncolgatja hús-vér szereplőkkel előadva. A fejlesztők már régóta szerették volna személyesebb keretek között bemutatni a Killzone eredetét, rá is találtak a megfelelő csapatra. Rajongónak kötelező!
1297152000

Nem a Guerrilla fejleszti az NGP-s Killzone-t

Ahogy az Uncharted és a Resistance NGP-s változatait, úgy a Killzone-t sem az a fejlesztő fogja elkészíteni a Sony következő generációs kézikonzoljára, aki mindeddig a sorozat felett bábáskodott. A hírek szerint a Guerrilla Games helyett a Sony cambridge-i stúdiója hegeszti a játékot.
1296658817

Mozgás közben az NGP húzócímei

Befutott egy nagy érdeklődésre hívatott trailer a Sony jóvoltából, amely a Next Generation Portable húzócímeit gyűjti egy csokorba. Olyan játékok várhatóak, mint a Resistance, a Killzone, a LittleBigPlanet és számos más exkluzív cím. Akció közben még impozánsabban festenek.