Elite Dangerous PC

David Braben visszatér a klasszikus Elite világába, és egy igazi folytatást készít az egykoron legendás űrhajós anyagnak.
1355821213

Leépítések az Elite: Dangerous fejlesztőinél

A Frontier Development 14 dolgozójától vált meg nemrégiben, amelyre az új projektek előtti átszervezés miatt volt szükség. Az Elite: Dangerous Kickstarter-kampányából még 17 nap van hátra.
1353913218

Elite: Dangerous - mozgásban a multiplayer

A veteránok számára az Elite folytatása maga lesz a megváltás, a projekt pedig szépen kapja a támogatói összegeket a Kickstarteren. David Braben csapata elhúzta előttünk a mézesmadzagot: végre ingame jeleneteket látunk.
1352561400

Itt vannak az új Elite első látnivalói

Jön az új Elite, aminek szívből örülünk, az meg már más kérdés, hogy joggal kritizálták David Brabent, amiért látnivalók nélkül indította el a játék Kickstarter-kampányát. Tessék, most megkaptuk őket: az úriember négy percen keresztül beszél a terveiről, és hat kedvcsináló kép is érkezett.
1352214000

Bemutatkozik az Elite: Dangerous

Ez a pillanat is eljött, David Braben végre formálisan is bejelentette: jön az új Elite, ami - ha minden jól megy - 2014-ben láthatja meg a napvilágot. A probléma csak annyi, hogy ezzel együtt még mindig nagyon keveset tudunk arról, mire is készül a mester és a Frontier.
1299164400

GDC 2011: Mindenképp kell Elite IV

Az Elite egy legenda. Az Elite egy mítosz. Egy játék a hőskorból, aminek legalább ezer éve próbálnak folytatást készíteni, de valamiért sosem jön össze. Lehet, hogy a modern világ nincs felkészülve az egykori legjobb űrhajós játék folytatására? Az alkotó, David Braben, szerint mindenképp lesz negyedik. rész.