Elite Dangerous PC

David Braben visszatér a klasszikus Elite világába, és egy igazi folytatást készít az egykoron legendás űrhajós anyagnak.
1621231200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rengeteg újdonságnak és számos nagyszerű megkésett portnak örülhetünk a héten. PC-re költözik a Days Gone, befut az Elite Dangerous következő nagy kiegészítője, és végre kidobósozhatunk Knockout Cityben.
1619107200

Ekkor jelenik meg az Elite Dangerous: Odyssey

Egy hét múlva véget ér az Elite: Dangerous legambiciózusabb kiegészítőjének alfatesztje. A Frontier Developments tartja magát korábbi ígéretéhez, és PC-n nem húzza sokkal tovább a megjelenést – aminek már tudjuk is a konkrét dátumát.
1618596000

Elite Dangerous - így válhatunk űrbotanikussá

Már javában fut az Elite Dangerous: Odyssey zárt alfája, melynek keretei közt a játékosok próbára tehetik magukat csillagközi biológusként is. Ezt a tevékenységet mutatja be az új előzetes.
1617087600

Elindult az Elite Dangerous: Odyssey alfája

Az ígéretekhez híven tegnap elstartolt az Elite: Dangerous legújabb kiegészítőjének alfatesztje. Az Odyssey-re benevezők egyelőre csak egyetlen csillagrendszerben próbálgathatják az új funkciókat, de a játéktér a teszt folyamán egyre bővülni fog.
1616752800

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!
1614942000

Elite Dangerous: Odyssey - kezdődik a tesztelés

A korábbi csúszást követően már nincs messze az Elite: Dangerous ambiciózus, új kiegészítőjének alfatesztje. Az Odyssey-ben várható kooperatív játékmód egyik küldetését is megmutatták nekünk a fejlesztők.
1613498400

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Szó szerint nem lassít a Microsoft, ami az Xbox Game Pass februári játékkínálatát illeti, hiszen ezúttal olyan húzócímekkel töltötte meg a szolgáltatását, mint a Wreckfest, vagy a tavaly novemberben debütált DiRT 5.
1610794800

Elite Dangerous: Odyssey - infók a településekről

A csúszások miatt egy keveset még várnunk kell az Elite Dangerous: Odyssey megjelenésére, de egy fejlesztői Q&A-nek köszönhetően már most megtudhatunk ezt-azt a lábon bejárható új településekről.
1610618400

Csúszik az Elite Dangerous: Odyssey megjelenése

A Frontier Developments űrszimulátorának új korszaka kicsit később kezdődik el, mint a fejlesztők eredetileg gondolták. Sőt, a késés nem egyaránt érint mindenkit, a konzolosoknak jóval többet kell várniuk, mint a PC-s játékosoknak.
1608303600

Elite Dangerous: Odyssey - a gyalogos harcról

A jövőre érkező Odyssey kiegészítőben végre leszállhatunk a bolygók felszínére, ami értelemszerűen egy újfajta harcteret is magával hoz. Az Elite: Dangerous fejlesztői egyebek mellett erről is beszélnek az új videójukban.