Elite Dangerous PC

David Braben visszatér a klasszikus Elite világába, és egy igazi folytatást készít az egykoron legendás űrhajós anyagnak.
1418799960

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk nektek a hét játékmegjelenéseiről és filmpremierjeiről szóló listánkat. Habár túl nagy meglepetésekre nem érdemes számítani, egy-két érdekesség azért akad a napokban is.
1418281216

Elite: Dangerous - Befutott az utolsó trailer

Jövő héttől lesz megvásárolható az Elite: Dangerous, így a fejlesztésért felelős Frontier Developments ma bemutatta a sci-fi űrkaland legutolsó hangulatfokozóját, ami megmutatja, milyen epikus űrcsatákra számíthatunk.
1418223600

Elite: Dangerous - nem kell elölről kezdeni

A Frontier Developments bejelentette, hogy nem nullázzák le az Elite: Dangeroust a végleges változat megjelenése előtt, tehát a korai verziókkal játszók megtarthatják majd az eredményeiket a későbbiekben is.
1416211224

Elite: Dangerous - szükség lesz a netkapcsolatra

Év végén végre finisbe ér a Frontier Developments ambiciózus projektje, az Elite: Dangerous. Aki internet kapcsolat nélkül akar mókázni az űrben, annak van egy rossz hírünk.
1415451640

December közepén jön az Elite: Dangerous

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous. A Frontier Developments megerősítette, hogy bő egy hónap múlva fedezhetjük fel a végtelen űrt a teljes verzió segítségével. Addig csak kibírjuk valahogy.
1415034453

Így készül az Elite: Dangerous

Egy 15 perces dokumentumfilmet osztott meg velünk a festett barna hajjal tetszelgő David Braben csapata. A kisfilm betekintést enged a negyedik Elite-játék fejlesztésének kulisszatitkaiba, a rajongók semmiképp se hagyják ki!
1412528400

Heti hírösszefoglaló - 40. hét

Mobilokon tér vissza Itáliába az Assassin's Creed, késik a Pillars of Eternity és jön az Elite: Dangerous második bétatesztje. Ezekről és még sok másról beszéltünk a héten. Nézzétek meg, miről maradtatok le!
1412409645

Elite: Dangerous - elindult a második bétateszt

Egy csomó frissítéssel kezdetét vette az Elite: Dangerous második bétafázisa, ezzel együtt a Frontier Developments bejelentette a harmadik tesztidőszak dátumát is. Emellett egy raklap látványos képre tettünk szert.
1411387200

HWSW: Harmincadik születésnapját ünnepli az Elite

A hétvégén ünnepelte harmincadik születésnapját a videojátékok történetének egyik klasszikusa, az Elite, amelyet 1984. szeptember 20-án kezdtek árulni - olvasható nagytestvérünknél, a HWSW-nél.
1410786041

Elite: Dangerous - ilyen lesz a Mercenary Edition

Immáron előrendelhető az egyik legígéretesebb űrszimulátor, az Elite: Dangerous. Ráadásul a rajongóknak nem kell beérniük a mezei kiadással, választhatják a minden földi jóval megpakolt Mercenary Editiont is.