Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Kojima papa sorozatának következő darabja, mely pontot is tesz Solid Snake történetének végére.
Típus: Akció, Sunyizós

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

Metal Gear Solid headset a Konamitól

Már gyártásban van és június 12-én, a negyedik Metal Gear Solid játékkal együtt a polcokon lesz a Mr. Snake fülén látható headset - erősítette meg a korábbi híreket a Konami.

Metal Gear Solid 4 - Hősök márpedig nincsenek

Nem vagyok hős, sosem voltam, és nem is leszek - hangzik el Snake szájából a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots legújabb trailerében. Ez egy ilyen videós nap.

Hideo Kojima ki akarja nyírni Snake-et

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid sorozatnak, és annak hősének, Snake-nek a megalkotója belefáradt a folytatásokba, szeretne pontot tenni a történet végére.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots szépségek

Vadi új képek érkeztek a Metal Gear Solid sorozat minden korábbinál izgalmasabbnak ígérkező negyedik részéből, a Guns of the Patriots-ból. Ki ne hagyd!

Április elseje - a legjobb tréfák egy csokorban

Végre április másodika van, remélhetőleg mára mindenki kifogyott a vicceiből! Tegnap még a kiadók és a fejlesztők is megviccelték a közönséget - lássuk a legjobbakat!

Limitált darabszámú, fémszínű PS3 Japánnak

Limitált darabszámú, fémszínű Playstation 3 érkezik hamarosan Japánba. A Bundle Pack formájában kapható csomag tartalmazni fogja a Metal Gear Solid 4-et is.

Metal Gear Solid mozi az Equilibrium rendezőjétől

Régóta nyílt titok már, hogy film készül a Metal Gear Solid alapján, és a munkálatokat a Sony Pictures végzi majd, mostanra pedig a rendező személye is ismertté vált.

Kojimának nem elég az 50 GB-os Blu-Ray lemez

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid sorozat atyja egy japán játékmagazin újságíróinak azt nyilatkozta, hogy neki már az 50 GB-os Blu-Ray lemez sem elég.

Pontos Metal Gear Solid 4 megjelenési dátum

A Konami a február 27-i Destination Playstation konferencián bejelentette a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots amerikai megjelenésének dátumát.