Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Kojima papa sorozatának következő darabja, mely pontot is tesz Solid Snake történetének végére.
Típus: Akció, Sunyizós

Metal Gear retrospective - az utolsó

Elérkezett az idő, hogy az utolsó retrospective epizód megtekinthető legyen. Holnap végre megérkezik a várva várt játék, addig is érdemes szemügyre venni ezt a videót.

A heti játékmegjelenések

Ha két meccs között marad időd játszani, akkor a héten Metal Gear Solid negyedik részével, az új Nascarral és a next-gen Dragon Ball-lal érdemes próbálkoznod!

Metal Gear Solid 4 - két év grafikai fejlődés

Megjelent egy összhasonlító trailer, amiben láthatjuk a 2006-os E3-on bemutatott verziót, és mellette a vadonat új 2008-as, végleges változatot.

Metal Gear retrospective - a negyedik epizód

Elérkezett a negyedik retrospective epizód, amelyben a játék iránt érdeklődők megismerhetik Solid Snake kalandjait, a rajongók pedig feleleveníthetik a régi részeket.

Metal Gear Solid 4 - a második átvezető

A rajongók már biztosan számolják, hogy hány álmatlan éjszakát kell még átvészelni Snake utolsó eljöveteléig. Aki már nagyon türelmetlen, tekintse meg az új videót!

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

Metal Gear retrospective - a harmadik felvonás

Nem sokkal a második után megérkezett a harmadik retrospective epizód, amely a régi részeket hivatott feleleveníteni a játékosok számára.

Metal Gear Solid 4 reklámok

Hamarosan elérkezik a megjelenés ideje, ezért lassan beindul a marketing-gépezet, ennek köszönhetően megtekinthetünk néhány reklámot.

4,6 GB-ot telepít fel a Metal Gear Solid 4

Legalább 4,6 GB szabad lemezterületre van szüksége a PS3 exkluzív Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-nak - derült ki a játék dobozáról.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.