Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Kojima papa sorozatának következő darabja, mely pontot is tesz Solid Snake történetének végére.
Típus: Akció, Sunyizós

Kojima (is) viccel

A nagy áprilisi humorbonbon dobálásból nem maradhat ki a kis szigetország legnevesebb játéktervezője sem! A Metal Gear Solid atyja megmutatja humoros oldalát!

GDC 2009: A Game Developers Choice nyertesei

A Game Developers Choice díj a játékipar legnagyobb alakjainak az elismerése. Lássuk, hogy a fejlesztők szerint mik voltak az elmúlt év legütősebb címei!

GDC 2009: Kojima új játékon munkálkodik

Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja hivatalosan is bejelentette, hogy új játékon dolgozik, ám a bejelentésre még várnunk kell egészen nyárig.

GDC 2009: Kojima életműdíjat kap a kiállításon

Életműdíjat kap Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja. Az elismerést a 2009 Game Developers Choice Awards-on veheti majd át, a ma kezdődő GDC-n.

Saját stúdiót alapított Solid Snake szinkronszínésze

David Hayter többek között orgánumáról lehet ismerős számotokra, hiszen az ő hangján szólalt meg Solid Snake a Metal Gear Solid játékokban.

Késő esti galériamánia a Gamekapcson

Estére olyan nagy sztárok futottak be, mint Diablo III, FEAR 2, Fight Night 4, Halo Wars, Mafia 2, HAWX, UFC 2009 - és még sorolhatnánk. Lesd meg mindet!

Hideo Kojima négy játékon is dolgozik

Hideo Kojima, a Metal Gear Solid sorozat atyja egy japán magazinnak adott interjúban elárulta, hogy négy játékon is dolgozik jelenleg.

Két teljesen új játékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima, a Metal Gear sorozat atyja a Famitsunak adott interjúban elárulta, hogy két teljesen új játékon dolgozik cégével együtt.

VGA 2008: Az idei győztesek

Természetesen a VGA nem csupán a jobbnál-jobb és izgalmasabb előzetes videókról, hanem a különféle díjak kiosztásáról is szól - itt találod a végleges győzteseket.

Metal Gear Solid 4 - mennyekbe juttatta a Konamit

A Metal Gear Solid negyedik része rendkívül népszerű lett az újságírók és a játékosok körében, akik ezidáig több, mint négymillióan ruháztak Kojima új mesterművébe.