Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Kojima papa sorozatának következő darabja, mely pontot is tesz Solid Snake történetének végére.
Típus: Akció, Sunyizós

Metal Gear Solid 4 demo a PSN-en

A júniusban megjelent Metal Gear Solid 4 mind a mai napig nem rendelkezett kipróbálható verzióval, ám végre bárki számára letölthetővé vált a PSN hálózatáról.

Golden Joystick díjátadó gála - a győztesek

Október 31-én került megrendezésre Londonban a Golden Joystick díjátadó gála, ahol tarolt a Call of Duty 4 és a Grand Theft Auto IV is szerzett két díjat.

Xbox 360-ra is elkészülhet a Metal Gear Solid 4

Újabb pletykák láttak napvilágot Old Snake történetének Xbox 360 konzolra való ellátogatásáról. A forrás elég komoly, ezért ezúttal talán hinni is lehet neki.

Lezárult az Metal Gear Solid 4 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban egy eredeti Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Playstation 3-as játék talált gazdára. A nyertesnek gratulálunk.

Nyerj eredeti Metal Gear Solid 4 játékot

Nyereményjátékunkban egy eredeti Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Playstation 3-as játékot nyerhetsz. Jelentkezés ma éjfélig!

Két hét alatt hárommillió MGS4 talált gazdára

Két hét alatt nem kevesebb, mint hárommillió Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots játék fogyott világszerte. A Sony mérföldkőnek nevezte az eladásokat.

Metal Gear Solid 4 - rendkívüli európai sikerek

Nem csupán Japánban, de Európában is rendkívüli népszerűségnek örvend a legújabb Metal Gear Solid, mely kizárólag a PlayStation 3-ra jelent meg.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Megváltozott a háború… Többé már nem nemzetekről, ideológiákról, etnikumokról szól, hanem magáról az üzletről és az ebből nyerhető profitról. ID kártyás fegyverekkel rendelkező, ID kártyás katonák küzdenek a harcmezőn, akiknek a teste nanotechnológiával lett tökéletesítve. Gyorsabb reflexek, reakcióidő, magasabb fájdalomtűrési határ, és gyorsabb gyógyulás jellemzi őket. A magánhadseregek tartják kezükben a világot, mindent ők felügyelnek, irányítanak, a harc többé már nem a történelemről szól. Mikor már minden a tökélyre lett fejlesztve, mikor már nincsenek magasztosabb célok a gyilkolásban, a küzdelem rutinná válik. Megváltozott a háború…

Metal Gear Solid 4 - szárnyaló eladások

Alig néhány napja rajtolt el a Metal Gear Solid negyedik epizódja és máris hatalmas sikereket ért el. Japánban a Playstation 3 legkelendőbb játéka lett.

Csendesen startolt a láncdohányos Metal Gear 4

Japánban már kapható a Metal Gear Solid 4, a nyitóbuli elmaradt, de sor azért volt rendesen. A premier után kiderült, hogy az Öreg Snake keményen rákapott a cigire.