Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Kojima papa sorozatának következő darabja, mely pontot is tesz Solid Snake történetének végére.
Típus: Akció, Sunyizós

További Metal Gear epizódok várhatóak?

Sokunk azt hitte, a hamarosan megjelenő Metal Gear Solid 4 lesz az utolsó rész, ám úgy tűnik, ezzel nem ér véget a Metal Geat története csak Solid Snake kalandjai.

Metal Gear restrospective - a második rész

Az emlékeket, a régi epizódokat felelevenítő sorozat második epizódja, amelyben újabb információkkal gazdagodhatnak azok, akik kihagyták a régi részeket.

Metal Gear Solid 4 - Snake bevetésen

Kevesebb, mint egy hónap van még hátra a várva várt Metal Gear Solid: Guns of the Patriots megjelnéséig, ennek örömére érkeztek vadi új látnivalók.

Új Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots videók

Nyolc vadi új videó érkezett a Metal Gear Solid 4-ből, méghozzá egy cinematic trailer, egy rövid reklámfilm, és hat gameplay bemutató movie.

Remeknek ígérkezik a Metal Gear Solid 4

Még egy teljes hónap van hátra a játék megjelenéséig, ám az Official Playstation Magazine máris szemügyre vehette Kojima legújabb művét, amelyet pontoztak is.

Metal Gear restrospective - a kezdetek

A GameTrailer új fába vágta a fejszét, elindították a Metal Gear Retrospective címre keresztelt sorozatuk, amelyben a régi MGS részeket eleveníthetik fel a nézők.

Metal Gear Solid 4 bundle pack Európának is

Nem csak a japán, hanem az európai játékosok számára is hozzáférhetővé válik a hamarosan megjelenő Metal Gear Solid 4-el szerelt Playstation 3.

Metal Gear Solid 4 gameplay jelenetek

Új gameplay jelenetet láttak napvilágot a hatalmas tömegek által várt Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots című, kizárólag Playstation 3-ra megjelenő játékból.

Metal Gear Solid 4 - Snake emlékei

Ismét egy remek videó jelent meg a júniusban érkező Metal Geas Solid 4-ből. A mozgóképen az idősödő Snaket láthatjuk, amint fiatalkori önmagát idézi fel.

Metal Gear Solid 4 - japán nyelvű trailer

Június 12-én végre napvilágot lát a sokak által várt Metal Gear Solid 4. A várakozás fájdalmas perceinek enyhítésére megérkezett egy japán nyelvű előzetes.