Hawken PC, PS3, X360

A Los Angeles-i Adhesive Games robotos akciójátéka bitang jól néz ki!
1355126427

A héten indul a Hawken nyílt bétatesztje

Az Adhesive Games bejelentette, hogy a Hawken nyílt bétatesztje december 12-én veszi kezdetét, így már mindenki kipróbálhatja az online mechás játékot. Ellenben a végleges verzió megjelenése késlekedik.
1351513801

Képezzük ki magunkat a Hawkenben!

A MechWarrior Online mellett egy másik óriásrobotos free-to-play cím is meg fog jelenni az évben, ez lesz a Hawken az Adhesive Games jóvoltából. Ha nem akarod, hogy az első percekben felrobbanjon a mechád, itt az ideje némi tudományt magadba szippantani! Csekkold a videókat!
1343551983

Traileren a Hawken élőszereplős sorozata

A Hawken fejlesztői is követik a trendet, élőszereplős sorozatot gyártatnak a robotos akciójáték alapján, amit az interneten követhetnek majd az érdeklődők. Az anyag előzetese már befutott, igaz, magára a teljes élményre még 2013-ig várnunk kell, és a játék sem fog megjelenni az év végéig.
1339167848

E3 2012: A negyedik videócsokor

Alighanem az utolsó videó-összeállításunkhoz érkeztünk, hiszen a kiállítás már bezárta a kapuit. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szállingóznának új információk és látnivalók, de ömlesztett hírrel most találkozhattok utoljára. Talán az igazi meglepetések most születnek!
1338802258

E3 2012: Élőszereplős trailert kapott a Hawken

Ugyan még bő fél év van hátra a Hawken megjelenéséig, a fejlesztők bőségesen ellátnak bennünket látnivalóval a játék kapcsán. A legújabb E3-as előzetes magából a programból nem mutat semmit, viszont olyan élőszerepős anyagot kapunk, hogy mind a tíz ujjunk megnyaljuk utána!
1330885471

Gameplay előzetest kapott a Hawken

A Hawken névre hallgató, robotos online lövölde ugyan csak az év végén fog elrajtolni, már most remekül fest - ezt bizonyítja a legújabb gameplay előzetes is. A játék fejlesztői nemrég 10 millió dolláros befektetésnek örülhettek, az üzletemberek rengeteg potenciált látnak a free-to-play játékmodellben.
1314626400

Hawken - van történetünk is

Amikor felfedeztük ezt a játékot, rögtön rabjává váltunk. A Hawken egy ambiciózus projekt, amiben mechek lövöldözik egymást, és emellett még jól is néz ki. S nagyjából ennyi az, amit tudunk róla. Most azonban kiderül, hogy van története is... legalábbis valamiféle.
1301569200

Előzetesen a Hawken játékmenete

Egy parányi független fejlesztőcsapat készíti a Hawken címen futó, digitális terjesztésre szánt játékot, mely feleleveníti az általunk régóta hiányolt helyzetet: brutális mechek ölik egymást a jövőben, egy teljesen multiplayerre kihegyezett játékmenettel megspékelve.
1299862800

Látványos trailerrel mutatkozott be a Hawken

Ezért szeretjük a független fejlesztőcsapatokat: nem szövegelnek, hanem dolgoznak, méghozzá rendesen, aminek meg is van az eredménye. A Los Angeles-i Adhesive Games új mechás FPS-e már most remekül fest, ami persze nem csoda, hiszen a harmadik generációs Unreal Engine dübörög alatta.