Sniper Elite V2 PC, PS3, WIIU, X360

Az előző generációban nagy sikert aratott Sniper Elite folytatása, amelyben egy német határok mögött dolgozó amerikai katonát alakítunk a második világháborúban. Egy lövés, egy halál.
1334822421

Sniper Elite V2 - csak PC-n lesz Team Deatmatch

Amellett, hogy a Rebellion korábban bejelentette a kooperatív küldetéseket, a PC-s verzió annyival lesz több a konzolos változatoknál, hogy csak itt lesz elérhető a kompetitív Team Deatmatch játékmód. A Steamen már elérhető a játék demója is. Snipernek lenni jó!
1334138407

Sniper Elite V2 - elérhető a demó, új előzetes

Mesterlövészpalánták figyelem! Tegnap óta tölthető Xbox Live-ról és PSN-ről a Sniper Elite V2 demója, melyből kiderül, tényleg egy lövéssel leteríthető-e a gaz náci katona. A Rebellion pluszban kidobott egy hangulatos trailert is, ha várod a játékot, mindenképpen nézd meg!
1332954650

Sniper Elite V2 - Hitlerre vadászunk

Kíváncsiak vagyunk, mennyi előrendelést hoz a 505 Gamesnek és a Rebellionnak a Sniper Elite V2 bónuszküldetése, amiben a játékosok Hitlert likvidálását kapják feladatul. A Gametrailers jóvoltából most percekig bámulhatjuk a Führerig vezető utat, villogjon az az X-Ray Kill Cam!
1327500033

A piac újra kész a II. világháborús játékokra

Mondja ezt a Rebellion, aki - minő csoda - szintén ebben a korszakban játszódó Sniper Elite V2-t kalapálja ezerrel. Steve Hart, a stúdió fejese hisz abban, hogy a megannyi modern kori konfliktust feldolgozó játék után a piac ismét visszatér a második világháborús címekhez.
1327338000

Látnivalókon a Sniper Elite V2

A Sniper Elite második részében általában vagy túlzottan távol leszünk a náci katonáktól, vagy éppen túl közel, ezért minden agysejtünket meg kell mozgatnunk ahhoz, hogy lebukás nélkül tudjuk teljesíteni a küldetésünket, és szembe tudjunk szállni azzal a túlerővel, ami Berlinben vár ránk.
1323759865

Traileren a Sniper Elite V2

Az új trailert kapott a Sniper Elite jövőre megjelenő folytatása, a kétperces szösszenetben egy éjszakai küldetésnek lehetünk szem- és fültanúi. Hősünk csendben, feltűnés nélkül lopózik leshelyére, bebiztosítja magát, majd a megfelelő pillanatban meghúzza a ravaszt - a célpont azonnal meghal.
1302163227

Bejelentették a Sniper Elite V2-t

A Rebellion talán legutolsó tisztességesen összerakott játéka volt a 2005-ös Sniper Elite, szerencsére a fejlesztők most lerántották a leplet a folytatásról, mely a V2 alcímet kapta. Hamisítatlan második világháború taktikai TPS-sel van dolgunk, melyben egy félelmet nem ismerő mesterlövészt alakítunk.