Sniper Elite V2 PC, PS3, WIIU, X360

Az előző generációban nagy sikert aratott Sniper Elite folytatása, amelyben egy német határok mögött dolgozó amerikai katonát alakítunk a második világháborúban. Egy lövés, egy halál.

Jöhet a Sniper Elite filmváltozata is

Habár stúdió még nem állt be mögé, és a színészgárda kapcsán sincsenek hírek, néhány filmes fejébe vette, hogy mozit készít a Sniper Elite-sorozat alapján. A főhős ezúttal is Karl Fairburne lesz.

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

Brit toplista: élre tört a Rage 2

Bár a fejlesztők öröme korántsem lehet határtalan. A Rage 2 eladásai ugyan elegendőek voltak ezúttal a toplista első helyére, ám az első részhez képest jócskán megcsappant az érdeklődés a játék iránt.

Utolsó előzetesen a Sniper Elite V2 Remastered

A mai naptól szerezhető be a 2012-ben megjelent Sniper Elite V2 felújított kiadása, a Sniper Elite V2 Remastered, ami a látvány mellett természetesen tartalmilag is többet kínál, így az összes eddig megjelent DLC a csomag része.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Meglehetősen ütős hétre virradt a mai reggelen, ugyanis a következő napokban jócskán el leszünk eresztve izgalmas játékokkal; jön az őrült Rage 2, a pestissel támadó A Plague Tale: Innocence és még mesterlövészkedhetünk is.

Hét indok a Sniper Elite V2 Remastered mellett

Rohamléptekkel közeledik a Sniper Elite V2 felújított verziójának a megjelenése, mely kapcsán a Rebellion csapata úgy döntött, hogy ideje egy trailer erejéig bemutatni, mik a legfőbb érvek mellette.

Megvan a Sniper Elite V2 Remastered dátuma

Május közepén érkezik a felhúzott grafikájú Sniper Elite V2 Remastered PC-re és konzolokra - erősítette meg a Rebellion csapata. Hogy mennyit változott a látvány pontosan, arra a legújabb videó hívja fel a figyelmünket.

Hangulatos képeken a Sniper Elite V2 Remastered

A Rebellion csapata közzétette a klasszikus világháborús játék felújított verziójáról az első hivatalos képeket, amelyek az alkotás régi pályáit mutatják be felfrissített pompájukban.

Folytatást kap a Sniper Elite-sorozat

Nem elég, hogy pár napja lebukott a Sniper Elite V2 felújított kiadása, de most azt is bejelentette a sorozatot jegyző Rebellion, hogy összesen négy különböző Sniper Elite-játékon is dolgoznak.

Így fest a Sniper Elite V2 Remastered

Befutott a felújított Sniper Elite V2 első előzetese. Ha szívesen küldenétek golyót 4K felbontásban a Führer szemei közé, akkor itt az alkalom! A csomag ráadásul az összes megjelent DLC-t is tartalmazza majd.