World of Tanks PC, PS4, X360, XBOXONE

Tankos multiplayer játék a történelem legismertebb harckocsijaival.

SGF 2023: Rengeteg finomságot hozott a Warhammer Skulls idei adása

A Fantasy Battles világától egészen a negyvenegyedik milleniumig, a Warhammer-univerzumok minden szegletét bejártuk a tegnap esti showműsoron. Lássuk, mikkel csalogat bennünket a Games Workshop!

Elhagyja a Wargaming Belaruszt és Oroszországot

A World of Tanksről ismert fejlesztőcég bejelentette, hogy kivonul Fehéroroszországból és Oroszországból, jóllehet a csapat eredetileg minszki illetőségű. Ezekben az országokban egy volt leányvállalata viszi tovább az üzleteit.

World of Tanks - felkészültél az ünnepi kihívásokra?

A World of Tanks idén is ünnepi köntösbe öltözteti a tankos játék univerzumát. Tavaly Chuck Norris, idén pedig Arnold Schwarzenegger köré építik fel a Holiday Ops eseménysorozatot, ami rengeteg újdonsággal lepi meg a játékosokat.

Play at Home - in-game tartalmakat osztogat a Sony

Tovább folytatódik a Sony Play at Home elnevezésű kezdeményezése, azonban ezúttal nem ajándékjátékokkal, hanem ingyenes játékon belüli extrákkal kedveskedik a PlayStation-tulajoknak a japán cég.

A Steamre is begördült a World of Tanks

A klasszikus World of Tankset eddig kizárólag a saját launcherén keresztül lehetett elérni, a minap azonban a Steam kínálatában is megjelent a free-to-play játék. Egy nagy gond viszont van ezzel a változattal, a rajongók pedig nem is örültek neki.

World of Tanks - Chuck Norris hozza a karácsonyt

A Wargaming régóta futó free-to-play tankháborús játékának idei karácsonya igazán különleges lesz. Maga Chuck Norris látogat el a játékba, hogy feladatokkal és ünnepi jutalmakkal lássa el a játékosokat.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén érdemes óvatosan böngészni a hírek között, egymást érik ugyanis a vicces(nek szánt), egyébként pedig hivatalosnak tűnő kamuhírek. Íme, az összeállításunk a legjobbakból!

Íme, az Xbox Game Pass márciusi játékai

Márciusban öt xboxos és négy PC-s játékkal gazdagodnak az Xbox Game Pass előfizetői, amelyek között megtalálható a The Surge 2, a Power Rangers: Battle for the Grid és az egy hét múlva megjelenő Bleeding Edge is.

Sugárkövetéssel bővül a World of Tanks

És már be is futott hozzá a hivatalos demó! Igaz, ezúttal nem az Nvidia megoldásáról van szó, úgyhogy nem lesz annyira áll-leejtős az optikai tuning, viszont cserébe nem csak a méregdrága RTX-es videokártyákkal fog működni.

Jönnek a mechák a World of Tanks: Mercenariesbe

A World of Tanks konzolos változata hamarosan egy limitált ideig elérhető játékmóddal bővül, amelyben mechák is helyet kapnak. Emellett a PC-s verzió is fontos frissítést kapott:, így akár 45 százalékos teljesítményjavulás is elérhető.