World of Tanks PC, PS4, X360, XBOXONE

Tankos multiplayer játék a történelem legismertebb harckocsijaival.
Típus: Akció, MMO, Tank

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

E3 2016: Gyarapodott a hiányzók névsora

Az Electronic Arts és az Activision után újabb két cég jelentette be, hogy nem lesz ott az idei E3-on. Ők persze kevesebb embernek fognak hiányozni, de ez a rajongókat valószínűleg nem vigasztalja.

Három PS4-játék is dátumot kapott

Még sűrűbb lett a január és a február, a Not a Hero, a Crypt of the NecroDancer és a World of Tanks PlayStation-változatai is a következő három hétben válnak majd letölthetővé.

Kezdetét vette a World of Tanks PS4-es bétája is

A mai napon már a PlayStation 4-tulajok is belekóstolhatnak a második világháborús tankcsatákba. A World of Tanks nyílt bétáját a hétvégén tartják majd - ezt azért nem árt tudni.

World of Tanks - megvan a PS4-es nyílt béta dátuma

Alakul a World of Tanks PS4-es verziója, a nyílt bétateszt december elején veszi kezdetét és három napig tart. A próbalehetőségen minden PS Plus-előfizető részt vehet, még csak regisztrálniuk sem kell rá.

E hónapban is versenynapokat tart a Real Gamers

November végén lesz a Real Gamers versenysorozat következő állomása Kecskeméten. A helyszínen próbára teheted tudásodat a League of Legendsben, a World of Tanksben, a Mortal Kombatban és a FIFA 16-ban.

PlayStation 4-re is jön a World of Tanks

A PC-s és xboxos megjelenés után PlayStation 4-re is megjelenik a World of Tanks. A Wargaming.net free-to-play tankjátéka 30 fős összecsapásokat és több mint 350 tankot ígér.

E3 2015: World of Tanks - júliusban Xbox One-ra is

Nem kell sokat várni, jövő hónap végén Xbox One-ra is megérkezik a World of Tanks. A megjelenés előtt két héttel egy nyílt bétateszt is lesz. A végleges játék ingyenes lesz, de Xbox Live Gold előfizetés kell hozzá.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén egyetlen ökölszabály működik a játékiparban: ne jelents be semmit, mert úgysem fognak hinni neked, inkább rukkolj elő valamilyen marhasággal, hadd nevessen mindenki! Itt gyűjtjük a legjobb poénokat.

World of Tanks - Xbox One-ra is megjelenik

A Wargaming bejelentése szerint hamarosan Xbox One-on is megnyílnak a lánctalpas gépek előtt a hadszínterek, az Xbox 360-on nemrég egy éves születésnapját ünneplő World of Tanks ugyanis átköltözik a nagytestvérre is.