World of Tanks PC, PS4, X360, XBOXONE

Tankos multiplayer játék a történelem legismertebb harckocsijaival.
Típus: Akció, MMO, Tank

Kezdetét vette a World of Tanks PS4-es bétája is

A mai napon már a PlayStation 4-tulajok is belekóstolhatnak a második világháborús tankcsatákba. A World of Tanks nyílt bétáját a hétvégén tartják majd - ezt azért nem árt tudni.

World of Tanks - megvan a PS4-es nyílt béta dátuma

Alakul a World of Tanks PS4-es verziója, a nyílt bétateszt december elején veszi kezdetét és három napig tart. A próbalehetőségen minden PS Plus-előfizető részt vehet, még csak regisztrálniuk sem kell rá.

E hónapban is versenynapokat tart a Real Gamers

November végén lesz a Real Gamers versenysorozat következő állomása Kecskeméten. A helyszínen próbára teheted tudásodat a League of Legendsben, a World of Tanksben, a Mortal Kombatban és a FIFA 16-ban.

PlayStation 4-re is jön a World of Tanks

A PC-s és xboxos megjelenés után PlayStation 4-re is megjelenik a World of Tanks. A Wargaming.net free-to-play tankjátéka 30 fős összecsapásokat és több mint 350 tankot ígér.

E3 2015: World of Tanks - júliusban Xbox One-ra is

Nem kell sokat várni, jövő hónap végén Xbox One-ra is megérkezik a World of Tanks. A megjelenés előtt két héttel egy nyílt bétateszt is lesz. A végleges játék ingyenes lesz, de Xbox Live Gold előfizetés kell hozzá.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén egyetlen ökölszabály működik a játékiparban: ne jelents be semmit, mert úgysem fognak hinni neked, inkább rukkolj elő valamilyen marhasággal, hadd nevessen mindenki! Itt gyűjtjük a legjobb poénokat.

World of Tanks - Xbox One-ra is megjelenik

A Wargaming bejelentése szerint hamarosan Xbox One-on is megnyílnak a lánctalpas gépek előtt a hadszínterek, az Xbox 360-on nemrég egy éves születésnapját ünneplő World of Tanks ugyanis átköltözik a nagytestvérre is.

Hamarosan 8 bites lesz a World of Tanks

A Wargaming egészen furcsa játékmóddal jelentkezik hamarosan. A Winter Showdownban 8 bites köntösbe bújik a World of Tanks grafikája, de kapunk egy új pályát, három páncélost és 5v5-ös, illetve 10v10-es küzdelmeket is.

World of Tanks: Xbox 360 Edition megjelenés

A Wargaming.net harckocsis MMO-ja idén nyár végén lemezes változatban is megjelenik. Azoknak, akik leteszik érte a 20 dolláros árat, egy új tank, sok játékban költhető zseton és más finomságok ütik a markukat.

Dátumot kapott a World of Tanks: Blitz

Noha néhány országban már játszható egy ideje a World of Tanks: Blitz, hozzánk és gyakorlatilag mindenhová június végén érkezik meg a tankos játék mobilos kivetülése. A PC-sek addig egy VB-módnak örülhetnek.