World of Tanks PC, PS4, X360, XBOXONE

Tankos multiplayer játék a történelem legismertebb harckocsijaival.
Típus: Akció, MMO, Tank

World of Tanks-játékosok, cseréljetek jelszót!

A Wargaming még pénteken jelentette be, hogy hackertámadás érte az adatbázisait, amiért a World of Tanks játékosainak azonnali jelszócserét javasol. A pénzügyi adatok biztonságban vannak az ígéretek szerint.

Felvásárolták a Gas Powered Gamest

Megannyi hercehurca után megmenekült a Gas Powered Games, igaz, nem feltétlenül úgy, ahogy azt a legtöbben várták: a World of Tanks fejlesztői vásárolták fel Chris Taylort és csapatát.

Megvette a F.E.A.R. 3-csapatot a Wargaming.net

A World of Tanks készítői bejelentették, hogy felvásárolták a F.E.A.R. harmadik részét is tető alá hozó Day 1 Studiost: a csapat egy be nem jelentett konzoljátékon dolgozik, nem lenne meglepő, ha az is free-to-play lenne.

A Skyrim az év legjobb játéka

Legalábbis a Golden Joystick Awardson. Furcsának tűnhet az időzítés, de a játékos ceremóniát évről-évre ilyenkor, az őszi szezon kellős közepén rendezik meg, így könnyen lehet, hogy az idei év legjobb játékai éppen a tavalyiak, és az ideiek pedig a jövő évi legjobbak. Vagyis értitek...

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!

Már 18 millióan regisztráltak a World of Tanksre

A Wargaming.net örömmel jelentette be, hogy tankos MMO-ja immáron 18 millió regisztrációval büszkélkedhet - persze ez nem jelenti azt, hogy ugyancsak 18 millió játékosa van. Szó sincs arról, hogy ugyanennyi aktív játékos harcol a szervereken, de a közösség vitathatatlanul hatalmas.

Ötmillió felhasználónál jár a World of Tanks

A Wargaming.net örömmel jelentette be, hogy a World of Tanks MMO-juk elérte az ötmillió regisztrált felhasználót, így a harckocsis ütközetekre kihegyezett online játékuk abszolút sikeresnek mondható. Főleg Kelet--Európában népszerű a produktum, innen származik a játékosok több, mint ötöde.

World of Tanks teszt

A harckocsik létrejöttét az első világháború jellege szülte: a megmerevedett, erősen védett frontvonalakon szükség volt egy igazán ütőképes eszközre. Ez volt a tank, majd évekkel később, Hitler már a háború tetemes hányadát képzelte el a páncélosokra támaszkodva. Most már online bárki megvívhatja a maga kurszki csatáját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Múlt héten nagyon szűkös volt a felhozatal, a mostani már nem annyira: a jó hír, hogy ezúttal össze lehet futni nagyobb címekkel is, a rossz viszont az, hogy ezen nevek játékos kivetülései bizonyítottan pocsékra szoktak sikerülni. Azért vessünk rájuk egy pillantást!