World of Tanks PC, PS4, X360, XBOXONE

Tankos multiplayer játék a történelem legismertebb harckocsijaival.
Típus: Akció, MMO, Tank

E3 2013: Videón az xboxos World of Tanks

Bemutatkozott hát a Wargaming első konzolos (és az egykor Day 1 Studios néven ismert Wargaming West első) projektje, ami a World of Tanks Xbox 360-as változata lesz. A bétateszt a hétvégén indul.

E3 2013: Xbox 360-ra is jön a World of Tanks

A Wargaming.net chicagói stúdiója készíti a PC-n már sikert sikerre halmozó World of Tanks Xbox 360-as verzióját. Az MMO free-to-play lesz, s minden benne lesz, ami az eredeti verzióban is.

E3 2013: Jön a konzolos Wargaming-játék is

Mint tudjuk, a World of Tanks fejlesztői megvették a F.E.A.R. 3 készítőit, az azóta Wargaming West néven működő csapat pedig már dolgozik az új játékán, ami nem mellesleg a Wargaming első konzolos címe lesz.

World of Tanks-játékosok, cseréljetek jelszót!

A Wargaming még pénteken jelentette be, hogy hackertámadás érte az adatbázisait, amiért a World of Tanks játékosainak azonnali jelszócserét javasol. A pénzügyi adatok biztonságban vannak az ígéretek szerint.

Felvásárolták a Gas Powered Gamest

Megannyi hercehurca után megmenekült a Gas Powered Games, igaz, nem feltétlenül úgy, ahogy azt a legtöbben várták: a World of Tanks fejlesztői vásárolták fel Chris Taylort és csapatát.

Megvette a F.E.A.R. 3-csapatot a Wargaming.net

A World of Tanks készítői bejelentették, hogy felvásárolták a F.E.A.R. harmadik részét is tető alá hozó Day 1 Studiost: a csapat egy be nem jelentett konzoljátékon dolgozik, nem lenne meglepő, ha az is free-to-play lenne.

A Skyrim az év legjobb játéka

Legalábbis a Golden Joystick Awardson. Furcsának tűnhet az időzítés, de a játékos ceremóniát évről-évre ilyenkor, az őszi szezon kellős közepén rendezik meg, így könnyen lehet, hogy az idei év legjobb játékai éppen a tavalyiak, és az ideiek pedig a jövő évi legjobbak. Vagyis értitek...

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!

Már 18 millióan regisztráltak a World of Tanksre

A Wargaming.net örömmel jelentette be, hogy tankos MMO-ja immáron 18 millió regisztrációval büszkélkedhet - persze ez nem jelenti azt, hogy ugyancsak 18 millió játékosa van. Szó sincs arról, hogy ugyanennyi aktív játékos harcol a szervereken, de a közösség vitathatatlanul hatalmas.

Ötmillió felhasználónál jár a World of Tanks

A Wargaming.net örömmel jelentette be, hogy a World of Tanks MMO-juk elérte az ötmillió regisztrált felhasználót, így a harckocsis ütközetekre kihegyezett online játékuk abszolút sikeresnek mondható. Főleg Kelet--Európában népszerű a produktum, innen származik a játékosok több, mint ötöde.