World of Tanks PC, PS4, X360, XBOXONE

Tankos multiplayer játék a történelem legismertebb harckocsijaival.
Típus: Akció, MMO, Tank

Hamarosan 8 bites lesz a World of Tanks

A Wargaming egészen furcsa játékmóddal jelentkezik hamarosan. A Winter Showdownban 8 bites köntösbe bújik a World of Tanks grafikája, de kapunk egy új pályát, három páncélost és 5v5-ös, illetve 10v10-es küzdelmeket is.

World of Tanks: Xbox 360 Edition megjelenés

A Wargaming.net harckocsis MMO-ja idén nyár végén lemezes változatban is megjelenik. Azoknak, akik leteszik érte a 20 dolláros árat, egy új tank, sok játékban költhető zseton és más finomságok ütik a markukat.

Dátumot kapott a World of Tanks: Blitz

Noha néhány országban már játszható egy ideje a World of Tanks: Blitz, hozzánk és gyakorlatilag mindenhová június végén érkezik meg a tankos játék mobilos kivetülése. A PC-sek addig egy VB-módnak örülhetnek.

World of Tanks - videón az új játékmódok

A Wargaming csapata elkötelezett a legsikeresebb játéka iránt, idén is egy csomó változással és újdonsággal szembesülhetnek a World of Tanks rajongói. Például a klánok erődítményeket védhetnek és támadhatnak meg.

Melyik free-to-play játékra költünk a legtöbbet?

Kis statisztika következik: a Superdata elemzése szerint átlagosan a World of Tanks-re költünk a legtöbbet a PC-s free-to-play játékok közül, utána a Team Fortress 2 és a Guild Wars 2 következik.

Miben változik a World of Tanks?

A Wargaming illetékesei elhintették, hogy a jövőben masszív fejlesztésekre számíthatnak a World of Tanks rajongói. Az első és legfontosabb változás a grafikát érinti, de finomodik a játékmechanika is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Valentin-nap egy marhaság, de ha mégis meg szeretnénk lovagolni, akad majd egy-két olyan játék, ami aznap jelenik meg, és kiváló időtöltést nyújthat az ünnep apropóján...

Dátumot kapott az xboxos World of Tanks

Alig kell néhányat aludniuk, és az Xbox 360-as játékosok is belevethetik magukat a Wargaming közkedvelt MMO-jába, a World of Tanksbe. A játék természetesen konzolon is free-to-play marad.

Íme, a Golden Joystick Awards 2013 győztesei

Pénteken tartották meg a harmincegyedik Golden Joystick Awards díjátadót, ahol a játékosok dönthettek különböző kategóriákban arról, hogy melyek legyenek az elmúlt év legjobb játékai.

E3 2013: World of Tanks - demó a silvereseknek is

A Wargaming.net bejelentette, hogy Gold tagság nélkül is kipróbálhatjuk a World of Tanks trial verzióját, azaz elég ahhoz egy szimpla Silver tagság is, hogy eldöntsük, kell-e nekünk a teljes tankos móka.