World of Tanks PC, PS4, X360, XBOXONE

Tankos multiplayer játék a történelem legismertebb harckocsijaival.
Típus: Akció, MMO, Tank

World of Tanks - videón az új játékmódok

A Wargaming csapata elkötelezett a legsikeresebb játéka iránt, idén is egy csomó változással és újdonsággal szembesülhetnek a World of Tanks rajongói. Például a klánok erődítményeket védhetnek és támadhatnak meg.

Melyik free-to-play játékra költünk a legtöbbet?

Kis statisztika következik: a Superdata elemzése szerint átlagosan a World of Tanks-re költünk a legtöbbet a PC-s free-to-play játékok közül, utána a Team Fortress 2 és a Guild Wars 2 következik.

Miben változik a World of Tanks?

A Wargaming illetékesei elhintették, hogy a jövőben masszív fejlesztésekre számíthatnak a World of Tanks rajongói. Az első és legfontosabb változás a grafikát érinti, de finomodik a játékmechanika is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Valentin-nap egy marhaság, de ha mégis meg szeretnénk lovagolni, akad majd egy-két olyan játék, ami aznap jelenik meg, és kiváló időtöltést nyújthat az ünnep apropóján...

Dátumot kapott az xboxos World of Tanks

Alig kell néhányat aludniuk, és az Xbox 360-as játékosok is belevethetik magukat a Wargaming közkedvelt MMO-jába, a World of Tanksbe. A játék természetesen konzolon is free-to-play marad.

Íme, a Golden Joystick Awards 2013 győztesei

Pénteken tartották meg a harmincegyedik Golden Joystick Awards díjátadót, ahol a játékosok dönthettek különböző kategóriákban arról, hogy melyek legyenek az elmúlt év legjobb játékai.

E3 2013: World of Tanks - demó a silvereseknek is

A Wargaming.net bejelentette, hogy Gold tagság nélkül is kipróbálhatjuk a World of Tanks trial verzióját, azaz elég ahhoz egy szimpla Silver tagság is, hogy eldöntsük, kell-e nekünk a teljes tankos móka.

E3 2013: Videón az xboxos World of Tanks

Bemutatkozott hát a Wargaming első konzolos (és az egykor Day 1 Studios néven ismert Wargaming West első) projektje, ami a World of Tanks Xbox 360-as változata lesz. A bétateszt a hétvégén indul.

E3 2013: Xbox 360-ra is jön a World of Tanks

A Wargaming.net chicagói stúdiója készíti a PC-n már sikert sikerre halmozó World of Tanks Xbox 360-as verzióját. Az MMO free-to-play lesz, s minden benne lesz, ami az eredeti verzióban is.

E3 2013: Jön a konzolos Wargaming-játék is

Mint tudjuk, a World of Tanks fejlesztői megvették a F.E.A.R. 3 készítőit, az azóta Wargaming West néven működő csapat pedig már dolgozik az új játékán, ami nem mellesleg a Wargaming első konzolos címe lesz.