Assassin's Creed: Revelations PC, PS3, X360

Az Assassin's Creed franchise legújabb eresztése, ahol a főszerepbe visszatér az első rész hőse, Altair is. A játék multijához új térképek is elérhetők.
1331708400

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Újra a legjobbak között üdvözölhetjük az Alan Wake-et, és az élbolyban nyitott az SSX-széria legújabb felvonása is. Egyébként változatlan a helyzet a hazai játékeladási toplistán, a lajstromot a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti a FIFA 12 és a Battlefield harmadik részének társaságában.
1330948800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb, magyar játékeladási toplista, aminek különlegessége is van ezúttal, hiszen új platformmal bővült a felhozatal: a PlayStation Vita megjelenésével az új kézikonzol címei is bekerültek a legjobbak közé, sőt az Uncharted majdnem az élbolyban is végzett.
1330358400

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A sláger MMO-k még mindig kakaskodnak egymással, de úgy tűnik, a World of Warcraft mellett legalább a Star Wars: The Old Republic is megvetette a lábát. A FIFA 12 közben visszafoglalta a dobogó legfelső fokát, a bronzérmes pedig újra a Battlefield harmadik része lett.
1330081227

Jön az Assassin's Creed: Titkos keresztes háború

A Fumax kiadó alig ad nekünk pár hét pihenőidőt a legutóbbi videojáték témájú könyv után, márciusban itt a folytatás! Immáron a harmadik Assassin's Creed-regényt tarthatjuk a kezünkben Titkos keresztes háború címmel, melyben Altair élettörténete bontakozik ki előttünk.
1329996633

AC: Revelations - traileren a The Lost Archive DLC

Igaznak bizonyultak a múlt héten felreppent szóbeszédek, miszerint újabb letölthető tartalom érkezik az Assassin's Creed: Revelations-höz. A The Lost Archive a single player élményekre koncentrál - bizonyára helyükre kerülnek a rejtélyes mozaik darabkái.
1329580813

Úton az Assassin's Creed: Revelations új DLC-je?

A GameStop webáruháznak köszönhetően felszínre került a Ubisoft terve az Assassin's Creed: Revelations újabb letölthető tartalmáról, mely a pletykák szerint Lost Archive névre hallgat majd. Külön öröm, hogy a jelek szerint a single kampány teljesedik ki, és már február végén megjelenhet.
1329129000

Már két előfizetői kártya is van a hazai toplistán

Már azt hittétek, hogy nem, pedig de. A Star Wars: The Old Republic 60 napos előfizetői kártyája is felkerült a hazai játékeladási toplistára, illetve eddig is ott volt, azonban a legjobb tíz közé csak most küzdötte be magát. Fej-fej mellett versenyzik a BioWare és a World of Warcraft.
1327932195

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Ez már szinte gyanús, a hazai játékeladási toplistákat még mindig a Battlefield harmadik része vezeti, aminek persze mi nagyon örülünk, hiszen imádjuk a játékot. A DICE FPS-e minden platformon nagyon népszerű, de egyértelműen a PC-s verzió volt az, ami tarolt itthon.
1327424454

Videón az Assassin's Creed: Revelations új DLC-je

Nem kevesebb, mint hat új multiplayer térképpel bővíti a felhozatalt az Assassin's Creed: Revelations friss térképcsomagja, a Mediterranean Traveler Map Pack, amely - mint a neve is mutatja - igazi mediterrán hangulatú helyszíneket hoz el - a nap fényénél a vér is gyorsabban szárad fel.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!