Assassin's Creed: Revelations PC, PS3, X360

Az Assassin's Creed franchise legújabb eresztése, ahol a főszerepbe visszatér az első rész hőse, Altair is. A játék multijához új térképek is elérhetők.
1319187600

A Sony készítheti el az Assassin's Creed filmet

Filmes berkekben azt pletykálják, a Ubisoft komolyan gondolja, hogy újabb sikerprodukciója alapján készíttet majd mozifilmet, úgy tudni, a Sony Pictures lehet a végső befutó az Assassin's Creed megfilmesítési jogainak elnyerésére irányuló versenyben. Még ez sem biztos persze.
1319112052

AC: Revelations - vér tapad a kezünkhöz

Újabb hét, újabb Assassin's Creed: Revelations trailer ütötte fel a fejét. A kedvcsináló címe szimplán "Vörös kéz", nem kell jósnak születni ahhoz, hogy tudjuk: vér tapad Ezio kezéhez. Nem vagyunk meglepve, mivel hősünk mestersége ugyebár orgyilkos, s mint ilyen, nem meséket fog felolvasni.
1319047200

Folytatásokon érdemes új ötleteket kipróbálni

Legalábbis Jade Raymond, a Ubisoft Toronto vezetője úgy gondolja, hogy a friss ötleteket, a kísérletezést legjobban a folytatásokban lehet elsütni, mert ezek biztos alapot adnak, így még ha be is fuccsolnak, a játék többi része még mindig eladhatja az anyagot a rajongóknak.
1318946438

Ezio is játszható lesz a Soul Calibur V-ben?

Erősen kétséges pletyka ütötte fel a fejét a minap. Feltűnt ugyanis egy képlopat, mely állítólag egy Namco nevével fémjelzett rendezvényről származik, és azért is érdekes, mert a Soul Calibur V játszható karakterei között nem más szerepel, mint Ezio Auditore, az Assassin's Creed itáliai orgyilkosa.
1318669200

Minden platformon 3D-ben az új Assassin's Creed

Szinte hihetetlen, hogy bár nyakunkon van a megjelenés, a Ubisoft még mindig tud újdonsággal szolgálni az Assassin's Creed: Revelationsszel kapcsolatban. Most például azt találták mondani, hogy a játék minden platformon megy 3D-ben, még 2D-s tévéken is.
1318068000

Assassin's Creed - Ezio, a bombaszakértő

Eddig is megdöbbentő volt az az arzenál, amivel kedvenc bérgyilkosaink rendelkeztek, ez azonban a Revelations megjelenésével tovább bővül: jönnek a bombák, melyekből rögtön tetemes mennyiségű áll rendelkezésünkre, hogy a különböző helyzetekben bevethessük őket.
1317794450

Assassin's Creed: Revelations - Ezio közbeszól

Szinte minden hétre jut egy trailer a Ubisoft sikervárományosából - nincs ez másként ezúttal sem. Ismét a single player erősségeit taglalja az alábbi videó, alatta pedig nem más narrálja az eseményeket, mint Ezio Auditore. Hű orgyilkosunk már az aggastyánkor felé közelít, de elhivatottsága mit sem változott.
1317659400

Desmond története 2012-ben fejeződik be

Jövőre sem ússzuk meg Assassin's Creed nélkül - na, nem mintha annyira meg akarnánk egyébként. A fejlesztők szerint habár Ezio és Altair története lezárul, Desmond sztorija a 2012-es világvégéhez kötődik, így egyértelmű módon a játéknak is akkor kell megjelennie.
1317486600

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.
1317474047

AC: Revelations - új videón a gyilkos mozdulatok

Az elmúlt hetekben szinte minden csapból az Assassin's Creed: Revelations multiplayer módja csorgott - itt az ideje, hogy visszatérjünk a jó öreg single-höz is, hiszen mégis csak erről szól ez az egész felhajtás az orgyilkosok és a templomosok között. Látványos harci szekvenciákat vehetünk górcső alá.