Assassin's Creed: Revelations PC, PS3, X360

Az Assassin's Creed franchise legújabb eresztése, ahol a főszerepbe visszatér az első rész hőse, Altair is. A játék multijához új térképek is elérhetők.
1322031600

Így avatták az Assassin Testvériség tagjait

Másfél héttel ezelőtt avatták az Assassin Testvériség hazai tagjait, a rendezvényen többek között maga Ezio Auditore is részt vett, aki látványos bemutatóval szórakoztatta az erre érdemes jelölteket. A zárt körű eseményről Te is kaphatsz némi ízelítőt, a szervezők négyperces videót vágtak össze az este után.
1321981572

Megjelent az Assassin's Creed: Testvériség

Alászállok egy romlott birodalom fekete szívébe, hogy eltapossam ellenségeimet. De Rómát nem egy nap alatt építették, és egyetlen magányos orgyilkos nem lesz képes visszaállítani régi fényét. A nevem Ezio Auditore da Firenze. Ez az én testvériségem - olvashatjuk a friss regény bevezetőjében.
1321966800

Az új Assassin's Creed rajtolt a legjobban eddig

Az Egyesült Királyságban az Assassin's Creed: Revelations rajtolt a legjobban a sorozat történetében, eddig az orgyilkosos széria egyetlen epizódjára sem volt kíváncsiak ennyien. Érdekesség, hogy a jó eredmény annak ellenére született, hogy a játék szokatlan módon Európában is kedden jelent meg.
1321612345

Assassin's Creed: Revelations teszt

Manapság nagyon divatossá vált, hogy a legnagyobb sikercímekből évről évre kiadnak egy újabb részt. Mindenki tudja azonban hogy a rövid idő és a mennyiség szinte minden esetben a minőség rovására szokott menni. Lássuk hát, milyen hatással van ez Ezio és Desmond kalandjaira…
1321466400

Decemberben jön az első AC: Revelations DLC

Éppen csak megjelent az új Assassin's Creed, a Ubisoft máris bejelentette az első DLC megjelenési dátumát és tartalmát. Az időzítés pont jó: talán addigra mindenki végez az egyjátékos kampánnyal, és a játékosbázis java része már kőkeményen a multiplayert fogja nyúzni.
1321441207

AC: Revelations - így készült Konstantinápoly

Természetesen nem egy történelmi dokumentumfilmmel van dolgunk, mely az Oszmán Birodalom felemelkedéséről szól, hanem arról, hogy a Ubisoft Montreal lánykái miként vitték képernyőre Konstantinápolyt az Assassin's Creed: Revelationsben. Szép munka, lássuk, hogyan sikerült!
1321426800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!
1321369200

Assassin's Creed: Revelations - ilyen a Sentinel

Na, milyen nap van ma? Igen, az a nap, amikortól meg lehet már vásárolni az Assassin's Creed legújabb részét, az Ezio és Altair történetét lezáró Revelationst. Az őszi szezon legkeményebb játékmegjelenéseivel telített hetet tehát egy igazi nagyágyúval kezdjük.
1321295569

Assassin's Creed - ez történt eddig

Holnap érkezik az Assassin's Creed: Revelations, ennek apropóján a Ubisoft kiadott egy új előzetest, amiben a sorozat eddigi történéseit foglalja össze. El is kél a segítség, Desmond Miles élete nem éppen egyszerű, egyik fordulat követi a másikat, mi pedig csak ámulunk ás bámulunk.
1321275600

Assassin's Creed: Revelations - az első 10 perc

Tudjuk, hogy a Gamekapcson egy igen erős Assassin's Creed-fanatikus bagázs van jelen, régi törzstagunk és moderátorunk, Drakecsaj vezetésével. Rájuk gondolunk, amikor most közreadjuk a Revelations első tíz percét, nehogy az elvonási tünetek miatt bármi bajuk essen.