Assassin's Creed: Revelations PC, PlayStation, Xbox

Az Assassin's Creed franchise legújabb eresztése, ahol a főszerepbe visszatér az első rész hőse, Altair is. A játék multijához új térképek is elérhetők.
1327316400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem lesz túlzottan telített játékmegjelenések szempontjából, főleg a Nintendo 3DS európai rajongói örülhetnek majd, elvégre a Nintendo végre piacra dobja a kézikonzol Circle Pad Pro nevű kiegészítőjét, ami lehetővé teszi a két analóg karos irányítást az ezt támogató játékokban.
1326380400

A vártnál is jobb eredményekre számít a Ubisoft

Jól sikerült az ünnepi szezon a francia kiadó számára, remekül teljesített az új Assassin's Creed és a Just Dance-sorozat is, így a Ubisoft a vártnál jobb pénzügyi eredményekre számít. A véglegesített jelentés februárban érkezik, addig a vállalat emelt egy csöppet a várakozásain.
1326207195

Megint a Battlefield 3 vezeti a hazai toplistát

Visszatért a Battlefield harmadik része, az előző heti bronzérmes eredményt aranyra váltotta, s így maga mögé utasította a Call of Duty: Modern Warfare 3-at és a FIFA 12-t is. Nagy meglepetések persze nincsenek, de az ünnep lecsengésével gőzerővel robog vissza a World of Warcraft feltöltőkártya.
1325515782

A FIFA 12 vitte el itthon a karácsony előtti hetet

A december 25-tel záruló héten a FIFA 12 volt a legkeresettebb játék Magyarországon, utána pedig a két háborús slágercím, a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Battlefield 3 következnek. A részletes toplistát beljebb találjátok, lássuk, mely programokra csaptak le a karácsony előtti hajrá vásárlói!
1324278029

Assassin's Creed: Recollection fejlesztői napló

Milyen Assassin's Creed-mellékágat kapunk iPadre? Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Ubisoft gyűjtögetős kártyajáték formájában képzeli el az orgyilkosok és a templomosok harcát tableteken. Ezúttal a fejlesztők mutatják be nekünk a játékot lépésről-lépésre.
1323849614

Elérhető az AC: Revelations Ancestors Pack

Ma jelent meg az Assassin's Creed: Revelations első letölthető csomagja, egyelőre csak PS3-on, mely újabb karaktereket tesz elérhetővé a játék többjátékos módjában. Egyedi kivégző mozdulatokkal és testreszabási lehetőségekkel rendelkeznek, még egy videónk is van róluk.
1323706440

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!
1323441000

Nyerj Assassin's Creed Encyclopediát!

Nyereményjátékkal készül az ünnepekre az Assassin's Creed-sorozat hazai forgalmazója, a PlayON: ha szeretsz rajzolni vagy mesteri szinten bűvölöd a Photoshopot, egy Assassin's Creed Encyclopedia ütheti a markodat. Öt darab érkezett belőle Magyarországra, szóval exkluzív a könyv, az tuti!
1322722800

Azonnali patch vár a PC-s Assassin's Creedre

A Ubisoft bejelentette, hogy már első napon javítást ad ki az Assassin's Creed: Revelations számítógépes változatához, ami több bugot és fejlesztést tartogat majd a játékosok számára. Egyébiránt a játék holnap jelenik meg PC-re, miután a konzolos verziók már a múlt hónapban befutottak.
1322311326

Utoljára a kulisszák mögött az Assassin's Creeddel

Az Assassin's Creed: Revelations már megjelent, meg is kapta a magáét mindenkitől, akár pozitív, akár negatív értelemben, így a fejlesztők még kidobtak egy utolsó, kulisszák mögötti felvételt a játékról. Szó lesz természetesen a kampós pengéről és bombagyártás szépségeiről is.