Assassin's Creed: Revelations PC, PS3, X360

Az Assassin's Creed franchise legújabb eresztése, ahol a főszerepbe visszatér az első rész hőse, Altair is. A játék multijához új térképek is elérhetők.

Megint a Battlefield 3 vezeti a hazai toplistát

Visszatért a Battlefield harmadik része, az előző heti bronzérmes eredményt aranyra váltotta, s így maga mögé utasította a Call of Duty: Modern Warfare 3-at és a FIFA 12-t is. Nagy meglepetések persze nincsenek, de az ünnep lecsengésével gőzerővel robog vissza a World of Warcraft feltöltőkártya.

A FIFA 12 vitte el itthon a karácsony előtti hetet

A december 25-tel záruló héten a FIFA 12 volt a legkeresettebb játék Magyarországon, utána pedig a két háborús slágercím, a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Battlefield 3 következnek. A részletes toplistát beljebb találjátok, lássuk, mely programokra csaptak le a karácsony előtti hajrá vásárlói!

Assassin's Creed: Recollection fejlesztői napló

Milyen Assassin's Creed-mellékágat kapunk iPadre? Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Ubisoft gyűjtögetős kártyajáték formájában képzeli el az orgyilkosok és a templomosok harcát tableteken. Ezúttal a fejlesztők mutatják be nekünk a játékot lépésről-lépésre.

Elérhető az AC: Revelations Ancestors Pack

Ma jelent meg az Assassin's Creed: Revelations első letölthető csomagja, egyelőre csak PS3-on, mely újabb karaktereket tesz elérhetővé a játék többjátékos módjában. Egyedi kivégző mozdulatokkal és testreszabási lehetőségekkel rendelkeznek, még egy videónk is van róluk.

VGA 2011: Íme a díjazottak listája

Az idei Video Games Awards nem csupán az új bejelentésekről és látnivalókról szólt, mégis csak egy díjátadó ceremóniáról van szó. Ezennel megosztjuk veletek a nyertesek listáját, mely kicsit lemaradt a hétvége híreinek terméséből. Ki az abszolút győztes? Rögtön megtudjátok!

Nyerj Assassin's Creed Encyclopediát!

Nyereményjátékkal készül az ünnepekre az Assassin's Creed-sorozat hazai forgalmazója, a PlayON: ha szeretsz rajzolni vagy mesteri szinten bűvölöd a Photoshopot, egy Assassin's Creed Encyclopedia ütheti a markodat. Öt darab érkezett belőle Magyarországra, szóval exkluzív a könyv, az tuti!

Azonnali patch vár a PC-s Assassin's Creedre

A Ubisoft bejelentette, hogy már első napon javítást ad ki az Assassin's Creed: Revelations számítógépes változatához, ami több bugot és fejlesztést tartogat majd a játékosok számára. Egyébiránt a játék holnap jelenik meg PC-re, miután a konzolos verziók már a múlt hónapban befutottak.

Utoljára a kulisszák mögött az Assassin's Creeddel

Az Assassin's Creed: Revelations már megjelent, meg is kapta a magáét mindenkitől, akár pozitív, akár negatív értelemben, így a fejlesztők még kidobtak egy utolsó, kulisszák mögötti felvételt a játékról. Szó lesz természetesen a kampós pengéről és bombagyártás szépségeiről is.

Így avatták az Assassin Testvériség tagjait

Másfél héttel ezelőtt avatták az Assassin Testvériség hazai tagjait, a rendezvényen többek között maga Ezio Auditore is részt vett, aki látványos bemutatóval szórakoztatta az erre érdemes jelölteket. A zárt körű eseményről Te is kaphatsz némi ízelítőt, a szervezők négyperces videót vágtak össze az este után.

Megjelent az Assassin's Creed: Testvériség

Alászállok egy romlott birodalom fekete szívébe, hogy eltapossam ellenségeimet. De Rómát nem egy nap alatt építették, és egyetlen magányos orgyilkos nem lesz képes visszaállítani régi fényét. A nevem Ezio Auditore da Firenze. Ez az én testvériségem - olvashatjuk a friss regény bevezetőjében.