Assassin's Creed: Revelations PC, PS3, X360

Az Assassin's Creed franchise legújabb eresztése, ahol a főszerepbe visszatér az első rész hőse, Altair is. A játék multijához új térképek is elérhetők.
1317373200

Késik a PC-s Assassin's Creed: Revelations

A Ubisoft jó szokásához híven megint eltolta az Assassin's Creed PC-s változatának megjelenését, bár ez esetben nem kell annyit várni a játékra, mint mondjuk legutóbb, a Brotherhood esetében. A konzolos játékok novemberben jönnek, a számítógépes pedig decemberben - kárpótlásul két trailert is kaptunk.
1317107436

Assassin's Creed: Revelations bétateszt

Ki gondolta volna, hogy a Ubisoft új üdvöskéje, az Assassin’s Creed odáig fog jutni, hogy évente kiadjanak belőle egy új részt? Arra meg aztán végképp senki se számított, hogy valaha is multis címet fognak belőle csinálni. Eltelt egy év, itt van hát nektek a legújabb béta...
1317103981

Bővített AC: Revelations előzetes érkezett

Ugye mindenki emlékszik még az új Assassin's Creed zseniális E3-as render-trailerére, melyet a magyar Digic Pictures ütött össze? Most befutott a Revelations bővített előzetese, s még mindig félelmetesen jó. Ezio húsz másodperccel tovább ecseteli a játék történetét - örvendjünk!
1316678437

AC: Revelations - multiplayer drámai formában

Ha egy rideg tőr utat talál gerincünk mellett, az bizonyára nem lehet kellemes érzés. Az Assassin's Creed: Revelations online szegmensében számos alkalommal mi magunk leszünk az orgyilkosság áldozatai pro és kontra. Most egy profi módon összevágott videó tanúskodik mindenről.
1316509200

Az első rész is jár a PS3-as AC: Revelations mellé

A Ubisoft bejelentette, hogy az Assassin's Creed első részét is hozzácsapják az Assassin's Creed: Revelations PlayStation 3-as változata mellé, pontosabban annak a Blu-Ray lemezére. Azok, akik kíváncsiak Altair visszatérésére, egyúttal fel is frissíthetik a régi emlékeket.
1316442600

Jesper Kyd szerzi az új Assassin's Creed zenéjét is

A Ubisoft a minap bejelentette, hogy az Assassin's Creed: Revelations zenéjét újfent Jesper Kyd szerzi majd - az úriember ismerős lehet a rajongók számára, hiszen korábban is ő gondoskodott az egyes epizódok muzikális aláfestéséről. Valószínűleg a Revelations zenéjét is beszerezhetjük külön.
1315893659

Szombatig tart az AC: Revelations bétatesztje

Ugyan a PlayStaton Networkön zajló nyílt bétatesztnek már tegnap véget kellett volna érnie, a szerverek mégsem álltak le, hiszen a Ubisoft nagyvonalúan még pár nap mókát engedett az Assassin's Creed rajongói számára. A multi hatványozottabban kellemesebb, mint a Brotherhoodban.
1315479647

AC: Revelations - elérhető a nyílt béta PSN-en

Mindenki számára adott a lehetőség, hogy belekóstoljon az Assassin's Creed: Revelations multiplayer bétatesztjébe, mely mostantól nem csupán a PS Plusosok kiváltsága, hanem minden PSN-tag ingyen hozzáférhet. Minden móka csak három napig tart, nem árt sietni, kedves fanok!
1314867634

Így készült az Assassin's Creed Encyclopedia

A Revelations Animus Editionja mellé csomagolt Encyclopedia azért is érdekes, mert számos háttérinfót tartalmaz majd az Assassin's Creed-univerzumról, beszerzése minden rajongónak kötelező, de azoknak is, akik számára van még homályos folt a történetben. Most megtudhatod, hogy hogyan készült a kötet.
1314608400

Sok kérdést megválaszol az új Assassin's Creed

Persze erre számítottunk is, hiszen nem véletlenül kapta a Revelations alcímet. Ennek ellenére nem szabad elfelejteni, hogy a srácok terveznek egy "rendes" Assassin's Creed III-at is, így nem zárhatnak be minden kaput a további folytatások előtt, valami nyitva fog maradni.