Assassin's Creed: Revelations PC, PS3, X360

Az Assassin's Creed franchise legújabb eresztése, ahol a főszerepbe visszatér az első rész hőse, Altair is. A játék multijához új térképek is elérhetők.

Bővített AC: Revelations előzetes érkezett

Ugye mindenki emlékszik még az új Assassin's Creed zseniális E3-as render-trailerére, melyet a magyar Digic Pictures ütött össze? Most befutott a Revelations bővített előzetese, s még mindig félelmetesen jó. Ezio húsz másodperccel tovább ecseteli a játék történetét - örvendjünk!

AC: Revelations - multiplayer drámai formában

Ha egy rideg tőr utat talál gerincünk mellett, az bizonyára nem lehet kellemes érzés. Az Assassin's Creed: Revelations online szegmensében számos alkalommal mi magunk leszünk az orgyilkosság áldozatai pro és kontra. Most egy profi módon összevágott videó tanúskodik mindenről.

Az első rész is jár a PS3-as AC: Revelations mellé

A Ubisoft bejelentette, hogy az Assassin's Creed első részét is hozzácsapják az Assassin's Creed: Revelations PlayStation 3-as változata mellé, pontosabban annak a Blu-Ray lemezére. Azok, akik kíváncsiak Altair visszatérésére, egyúttal fel is frissíthetik a régi emlékeket.

Jesper Kyd szerzi az új Assassin's Creed zenéjét is

A Ubisoft a minap bejelentette, hogy az Assassin's Creed: Revelations zenéjét újfent Jesper Kyd szerzi majd - az úriember ismerős lehet a rajongók számára, hiszen korábban is ő gondoskodott az egyes epizódok muzikális aláfestéséről. Valószínűleg a Revelations zenéjét is beszerezhetjük külön.

Szombatig tart az AC: Revelations bétatesztje

Ugyan a PlayStaton Networkön zajló nyílt bétatesztnek már tegnap véget kellett volna érnie, a szerverek mégsem álltak le, hiszen a Ubisoft nagyvonalúan még pár nap mókát engedett az Assassin's Creed rajongói számára. A multi hatványozottabban kellemesebb, mint a Brotherhoodban.

AC: Revelations - elérhető a nyílt béta PSN-en

Mindenki számára adott a lehetőség, hogy belekóstoljon az Assassin's Creed: Revelations multiplayer bétatesztjébe, mely mostantól nem csupán a PS Plusosok kiváltsága, hanem minden PSN-tag ingyen hozzáférhet. Minden móka csak három napig tart, nem árt sietni, kedves fanok!

Így készült az Assassin's Creed Encyclopedia

A Revelations Animus Editionja mellé csomagolt Encyclopedia azért is érdekes, mert számos háttérinfót tartalmaz majd az Assassin's Creed-univerzumról, beszerzése minden rajongónak kötelező, de azoknak is, akik számára van még homályos folt a történetben. Most megtudhatod, hogy hogyan készült a kötet.

Sok kérdést megválaszol az új Assassin's Creed

Persze erre számítottunk is, hiszen nem véletlenül kapta a Revelations alcímet. Ennek ellenére nem szabad elfelejteni, hogy a srácok terveznek egy "rendes" Assassin's Creed III-at is, így nem zárhatnak be minden kaput a további folytatások előtt, valami nyitva fog maradni.

AC: Revelations - az Animus Edition részletei

A Ubisoft idén sem hagyja cserben a vérbeli Assassin's Creed fanokat, így egy igazán nyálcsorgatást kiváltó kiadással lep meg bennünket. A doboz lenticular borítást kapott, mely hűen reprodukálja az Animust egy sötét szobában is. Persze az exkluzív ingame tartalmakról sem feledkeztek meg.

GC 2011: AC: Revelations - videó kommentárral

Hasonlóan az E3-as gameplay demóhoz, a Ubisoft a gamescomos kedvcsinálót is ellátta fejlesztői kommentárral, így néhány felettébb fontos részletre is fény derülhet Ezio parázs akcióját vizslatva. Az állunkat kerestük a képsorok után, játszható formában még hívogatóbb a Revelations.