Assassin's Creed: Revelations PC, PS3, X360

Az Assassin's Creed franchise legújabb eresztése, ahol a főszerepbe visszatér az első rész hőse, Altair is. A játék multijához új térképek is elérhetők.

Ma este toborozzák a Testvériség tagjait

Szombaton avatják fel az Assassin Testvériség magyarországi tagjait, és ha még nem csatlakoztál a rendhez, itt a lehetőség: menj el ma, azaz csütörtök este az Oktogonhoz, ahol a Konzolok Szervizében tartanak toborzást. Az eseményen természetesen kisebb buli várható, nyereményjátékokkal megspékelve.

AC: Revelations - élet Konstantinápolyban

Ha a mai napra nem lenne elég hír Assassin's Creed-fronton, befutott egy újabb előzetes a soron következő epizódból, mely egyik színhelyünkre, a varázslatos Konstantinápolyba kalauzol el. Még a reneszánsz idején is legalább olyan élő és vészterhes forgatagot találtunk ott, mint napjainkban.

Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.

Szombaton avatják az Assassin Testvériség tagjait

Szombaton rendezik meg az Assassin's Creed: Revelations nyitóbuliját, amely egyúttal az Assassin Testvériség magyarországi tagjainak avató ceremóniája is lesz. A party zárt körű, a sajtó mellett csak azok vehetnek részt rajta, akik rendelkeznek Assassin gyűrűvel.

Multiplayer az új AC: Revelations trailerben

Sokak szerint annyira kell multiplayer az Assassin's Creedbe, mint gázolaj a cube libre koktélba. De úgy látszik, ez az elkerülhetetlen trend: a Dead Space után a Ubisoft remekművének is ott kell tartania valamivel a játékosokat, így a többjátékos mód a Revelationsben még tovább fejlődik.

Kétséges az Assassin's Creed film elkészülte

Korábban általában az volt a probléma, hogy amikor egy játékot filmre próbáltak ültetni, hogy a játékot készítő ritkán kapott lehetőséget arra, hogy kontrollálja a végeredményt, s legyen beleszólása a filmbe. Ezért lett a legtöbb ilyen film rossz. A Ubisoft esetében pont fordított a helyzet.

Assassin's Creed: Revelations - a legújabb trailer

Folytatódik az Assassin's Creed: Revelations legújabb trailersorozata, a Secrets of the Ottoman Assassins széria harmadik felvonásában az általunk megszerzett területek megvédését ismerhetjük meg behatóbban. Egyik új fícsör követi a másikat, a Revelations méltó folytatása lesz Ezio kalandjainak!

Hivatalos: Ezio Auditore a Soul Calibur V-ben

Megerősítették, amire már a héten pletykaszinten felhívtuk a figyelmet: az Assassin's Creed orgyilkosa, Ezio Auditore tényleg benne lesz a Namco gondozásában készülő Soul Calibur V-ben. Egy trailerrel is tudjuk bizonyítani a felvetést, s ha már itt járunk, pár képünk is van a verekedős játékból.

A Sony készítheti el az Assassin's Creed filmet

Filmes berkekben azt pletykálják, a Ubisoft komolyan gondolja, hogy újabb sikerprodukciója alapján készíttet majd mozifilmet, úgy tudni, a Sony Pictures lehet a végső befutó az Assassin's Creed megfilmesítési jogainak elnyerésére irányuló versenyben. Még ez sem biztos persze.

AC: Revelations - vér tapad a kezünkhöz

Újabb hét, újabb Assassin's Creed: Revelations trailer ütötte fel a fejét. A kedvcsináló címe szimplán "Vörös kéz", nem kell jósnak születni ahhoz, hogy tudjuk: vér tapad Ezio kezéhez. Nem vagyunk meglepve, mivel hősünk mestersége ugyebár orgyilkos, s mint ilyen, nem meséket fog felolvasni.