Ghost Recon Online PC

Ingyenes online játékot csinált a Ghost Reconból a Ubisoft, ami kizárólag PC-re érhető el. DLC-k társaságában természetesen.
1308474000

Nem jön PC-re a Ghost Recon: Future Soldier

Szomorú hírrel szolgálhatunk ezen az egyébként is kissé borús és szomorú vasárnap reggelen: a sokak által már-már fanatizmussal várt Ghost Recon: Future Soldier nem fog megjelenni PC-re, kizárólag a Sony és a Microsoft konzoljára. Ezen kívül kaptunk egy hozzávetőleges dátumot is.
1307607545

E3 2011: Infók a Ghost Recon Online Wii U-ról

A Ubisoft a többjátékos üzemmódra kihegyezett Ghost Recont szánja a Nintendo legújabb platformjára, és egy tegnap esti kerekasztal beszélgetés során bővebben is regéltek a címről. Teljes mértékben kihasználja tablet-kontroller erősségeit, és alapvető online funkciókkal is rendelkezik.
1307480760

E3 2011: Hardcore címekkel erősít a Wii U

A Nintendo Wii az alkalmi játékosok paradicsoma volt, s ahogy a 3DS-en viszonylag sok hardcore játék jelent meg a DS után, úgy a Wii U-n is számos fanatikusoknak szánt cím mutatkozik be. A Nintendo mottója az, hogy minden játékost ki kell szolgálni - nem számít, hogy ki, milyen táborba tartozik.
1307473260

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.
1307436453

E3 2011: Ubisoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

A franciák is bulit tartottak, szokás szerint jó későn - igaz, a tavalyi, hajnali konferenciájukat most nem überelték. Mindenesetre a Ubisoft is számos finomsággal készült, volt Ghost Recon, Rayman és természetesen Assassin's Creed is - ezt a rendezvényt is liveblogoltuk, természetesen.
1306311463

Online vizekre evez a Ghost Recon

A Ubisoft új Ghost Recont mutatott be, igaz, a projekt játékmenet tekintetében csak részben köthető az elődökhöz, és nem is igazán folytatás lesz: arra ott a Future Solider, majd ha megjelenik végre az elkövetkezendő évtizedben. Nem, a Ghost Recon Online egy ingyenesen játszható online játék, és nem is akármilyen.