Ghost Recon Online PC

Ingyenes online játékot csinált a Ghost Reconból a Ubisoft, ami kizárólag PC-re érhető el. DLC-k társaságában természetesen.
1344015024

Elindult a Ghost Recon Online nyílt bétatesztje

Kipróbálnád magadat a Szellemkutyák bőrébe bújva online harcmezőkön is? A régóta halasztgatott Ghost Recon Online végre játszható formában van: ma indult a shooter nyílt bétatesztje. Egy rövid regisztráció után máris magadhoz ránthatod a free-to-play cím kliensét.
1339765200

Készül a Ghost Recon szellemi örököse

A Ghost Recon-széria egykori alkotói és a Valve néhány korábbi munkatársa vállalkoztak arra, hogy elkészítsék a Ghost Recon szellemi örökösét: azt a játékot, ami hűen viszi tovább az első részek koncepcióját, miután a Ubisoft nem keveset feláldozott ebből, hogy milliós példányszámban eladható játékot készítsen.
1339168476

E3 2012: Mi van a Wii U-s Ghost Recon Online-nal?

Az elmúlt pár napban a csillagokat is lehozta az égből a Nintendo új masinája - sorra jelentették be rá az újabb fejlesztéseket, s a már megjelent címek bővített kiadását. Mire ez a nagy lelkesedés? A Ubisoft marketingese, Tony Key szerint még mindig tervben van Ghost Recon Online portja.
1338853320

E3 2012: Ubisoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Nincs megállás, következzen a Ubisoft sajtókonferenciája! A francia kiadó itteni idő szerint pontban éjfélkor kezd, azaz már masszívan a holnapot fogjuk taposni, mikor felállunk a közvetítés elől. A Gamekapocs élőben blogolja az eseményeket, frissítsetek serényen a legújabb bejelentésekért!
1335970848

Élőszereplős Ghost Recon rövidfilm érkezik

A Ubisoft egy élőszereplős rövidfilmmel kedveskedik csütörtökön a Ghost Recon: Future Soldier rajongóinak - ebből futott most be egy rövid teaser. Emellett lehullt a lepel a Ghost Recon Online Specialist karakteréről is, akit külön traileren is megtekinthettek.
1333702854

Bejelentették a Ghost Recon Networköt

A Ubisoft végre lerántotta a leplet a Ghost Recon: Future Soldier konzolos bétatesztjének dátumáról, emellett bejelentette a játék köré épülő, több platformon futó közösségi rendszerét, mely a Ghost Recon Network névre hallgat. Itt vannak a részletek, mereszd a szemeidet!
1328864412

Március elején indul a Ghost Recon Online bétája

A Ubisoft bejelentette a Ghost Recon Online zárt bétatesztjének időpontját. Ha kellően motiváltnak érzed magad ahhoz, hogy jelentkezz a korai próbalehetőségre, csupán regisztrálnod kell a hivatalos honlapon. Befutott egy új videó is, melyben a karakterosztályokról hull le a fátyol.
1327227039

Fejlesztői naplót kapott a Ghost Recon Online

Újabb fejlesztői napló érkezett a Ghost Recon Online-hoz, amiben a fejlesztők osztják meg gondolataikat a készülő, multiplayer-orientált taktikai anyagról. Szó lesz többek között a fegyverek és a karakterek testreszabhatóságáról is - ha valamiben, egy Ghost Recon-játékban ez igazán számít.
1322236800

Kalózkodás miatt nem jön PC-re az új Ghost Recon

Mármint az Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő Future Soldier. A Ghost Recon: Online viszont továbbra is tervben van, mint egyenes eléréssel szolgáló alternatíva a Ghost Recon-univerzumba, melyet kifejezetten PC-re készítenek, s remélik, hogy betesznek vele a kalózoknak.
1318342873

Fejlesztői napló a Ghost Recon Online-ról

A Ubisoft elindította a Ghost Recon Online fejlesztői naplósorozatát, az első részben arról mesélnek a srácok, hogy mi volt az alapvető céljuk a free-to-play multiplayer lövölde tervezésekor. A PC-seknek a Future Soldier híján ezzel kell majd beérniük Ghost Recon-fronton, de látszólag nem éri majd őket csalódás.