Metal Gear Solid: HD Collection PS3, Vita, X360

A Metal Gear Solid 2, a Metal Gear Solid 3 és a Peace Walker felújított változata PS3-ra és Xbox 360-ra - a csomag szűkítve ugyan, de később megjelent a Vitára is.
1322492400

Kojima: a Project Ogre valami egészen más

A következő Official PlayStation Magazine címlapján Hideo Kojima fog feszíteni, és állítólag sok érdekességet mond majd, ám addig is csepegtet nekünk néhány infomorzsát, csak azért, hogy még véletlenül se tudjuk kivárni a lap megjelenését. Ezek szerint az új játéka valami egészen más lesz...
1322398800

Kojima sokszor meg akarta ölni Snake-et

Nem nagy újdonság, nem először halljuk, hogy Kojima nem tudja befejezni a Metal Gear Solid-sorozatot. Legutóbb azt mondta, a következő részben szeretne már minél kevesbé benne lenni, de ha a Guns of the Patriots példáját vesszük alapul, ez úgysem fog sikerülni.
1320863447

Metal Gear Solid HD Collection - launch trailer

Hiába itt a MW3, a tengerentúlon a tegnapi napon jelent meg a klasszikus MGS-címeket tartalmazó újrakiadás, felhúzott grafikával. Mindenki másnak még várnia kell arra, hogy ismét belefeledkezzen Snake talán legnagyobb kalandjaiba - nekünk egészen februárig első napjaiig.
1319634000

Négy perc a Metal Gear Solid: Peace Walker HD-ből

Újabb négyperces trailer érkezett a Metal Gear Solid: Peace Walker felújított változatából, a Sony mintha feltűnően csak a PSP-s verziót akarná promózni - persze ebben nincs semmi meglepő, a legnagyobb látványbeli ugrás szinte biztosan a kézikonzolos játék és a HD változata között lesz.
1318270585

Idén már nem jelenik meg az új Silent Hill

A Konami hivatalosan is megerősítette a napokban felröppent híreszteléseket, miszerint idén már nem fog megjelenni az új Silent Hill. A kiadó azt ígérte, hogy a jövő év első negyedében még sor kerülhet a premierre, addig viszont ne is számítsunk a játékra - a pletykák szerint az új MGS-csomag is késik.
1317490159

Gyűjtői kiadást kap a Metal Gear Solid Collection

Spéci, limitált kiadást kap a Metal Gear Solid HD Collection: a PS2-érabeli Metal Gear Solidokat és a PSP-re megjelent Peace Walkert magába foglaló csomag egyébként is joggal pályázik a játékosok félretett pénzére, de erre a most bejelentett kiszerelés még rádob egy lapáttal.
1316879160

Jön a Rizikó Metal Gear Solid változata

A Konami összeállt egy projekt erejéig a USAopoly csapatával, közös munkájuk gyümölcse a Rizikó Metal Gear Solid változata lesz, ami október elején kerül forgalomba. A társasjáték limitált példányszámban érhető majd el, remélhetőleg az Amazonról sikerül levadászni néhány példányt!
1315999800

TGS 2011: Vitára is megjelennek Kojima kollekciói

Egyre erősödik a PlayStation Vita felhozatala, a Sony tegnapi TGS-konferenciáján Hideo Kojima bejelentette, hogy a kézikonzolra is meg fog jelenni a Metal Gear Solid és a Zone of the Enders HD kollekció, emellett a mester újgenerációs játékmotorja, a Fox Engine is kompatibilis lesz a géppel.
1309800811

Kojima akkor hagyja abba, ha elégedett lesz

Hideo Kojima úgy van a munkásságával, mint a nők a testükkel: sosem lesz teljesen elégedett. A mester a Gameindustry.biznek nyilatkozva elárulta, hogy ellenkező esetben abbahagyná a játékfejlesztést, de a jelenlegi technológiák még mindig egyre többet kívánnak meg tőle.
1308553200

Mozgásban az MGS: Peace Walker HD

A szerencsések az E3 alatt már kipróbálhatták, a neten azonban ez az első normális minőségű előzetes a Metal Gear Solid: Peace Walker HD-verziójából. Mire számítsunk? Nos, alacsony poligonszámra és kevés részletre, de legalább a felbontás biztos rendben lesz, és szaggatni sem fog.