Metal Gear Solid: HD Collection PS3, Vita, X360

A Metal Gear Solid 2, a Metal Gear Solid 3 és a Peace Walker felújított változata PS3-ra és Xbox 360-ra - a csomag szűkítve ugyan, de később megjelent a Vitára is.
Típus: Akció, Gyûjtemény

Gyűjtői kiadást kap a Metal Gear Solid Collection

Spéci, limitált kiadást kap a Metal Gear Solid HD Collection: a PS2-érabeli Metal Gear Solidokat és a PSP-re megjelent Peace Walkert magába foglaló csomag egyébként is joggal pályázik a játékosok félretett pénzére, de erre a most bejelentett kiszerelés még rádob egy lapáttal.

Jön a Rizikó Metal Gear Solid változata

A Konami összeállt egy projekt erejéig a USAopoly csapatával, közös munkájuk gyümölcse a Rizikó Metal Gear Solid változata lesz, ami október elején kerül forgalomba. A társasjáték limitált példányszámban érhető majd el, remélhetőleg az Amazonról sikerül levadászni néhány példányt!

TGS 2011: Vitára is megjelennek Kojima kollekciói

Egyre erősödik a PlayStation Vita felhozatala, a Sony tegnapi TGS-konferenciáján Hideo Kojima bejelentette, hogy a kézikonzolra is meg fog jelenni a Metal Gear Solid és a Zone of the Enders HD kollekció, emellett a mester újgenerációs játékmotorja, a Fox Engine is kompatibilis lesz a géppel.

Kojima akkor hagyja abba, ha elégedett lesz

Hideo Kojima úgy van a munkásságával, mint a nők a testükkel: sosem lesz teljesen elégedett. A mester a Gameindustry.biznek nyilatkozva elárulta, hogy ellenkező esetben abbahagyná a játékfejlesztést, de a jelenlegi technológiák még mindig egyre többet kívánnak meg tőle.

Mozgásban az MGS: Peace Walker HD

A szerencsések az E3 alatt már kipróbálhatták, a neten azonban ez az első normális minőségű előzetes a Metal Gear Solid: Peace Walker HD-verziójából. Mire számítsunk? Nos, alacsony poligonszámra és kevés részletre, de legalább a felbontás biztos rendben lesz, és szaggatni sem fog.

A Metal Gear Solid 1-et is megcsinálnák HD-ben

Sokan meglepődtek, hogy az E3 előtt bejelentett Metal Gear Solid HD Collectionben nem kap helyet a Metal Gear Solid első része, de valójában erre nagyon egyszerű magyarázat van: az első PlayStationre megjelent játék annyira elavult, hogy sokkal többet kellene vele foglalkozni felújítás címén.

E3 2011: Jöhet a Metal Gear Solid a Wii U-ra

Még egy kis Wii U hír a biztonság kedvéért. Ha végignézted az eddig bejelentett játékokat, valószínűleg elgondolkodtál azon, hogy a Kojima Productions miért nem készül még semmivel a Nintendo új konzoljának indulására. Nos, a srácok mindenesetre gondolkoznak rajta.

E3 2011: Látnivalókon a Metal Gear Solid HD

Bár új Metal Gear Soliddal még nem nagyon akar Kojima előrukkolni, a régi címeit előszeretettel eleveníti fel. A Nintendo 3DS-es Metal Gear Solid: Snake Eater mellett novemberben érkezik a Metal Gear Solid HD Collection, amely felturbózott grafikával és funkciókkal várja a játékosokat.

E3 2011: Metal Gear Solid HD csomag - Xboxra is

Metal Gear Solid 5 az ígéretekhez hűen nem volt a Konami konferenciáján, de Kojima azért megjelent, és bejelentett ezt-azt. A mester több érdekességgel is készült a Metal Gear Solid rajongóknak, így többek között egy PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelenő HD kollekciót is bemutatott.

Jöhet a Metal Gear Solid HD-trilógia?

A kérdés sokkal inkább az, hogy eddig miért nem készült még el? Még Sly Cooper kalandjaiból is jelent meg HD-re feljavított verzió, pedig az egész PlayStation-márka egyik legnagyobb neve a Metal Gear Solid, Snake nevét pedig mindenki csak suttogva meri kiejteni.