Metal Gear Solid: HD Collection PS3, Vita, X360

A Metal Gear Solid 2, a Metal Gear Solid 3 és a Peace Walker felújított változata PS3-ra és Xbox 360-ra - a csomag szűkítve ugyan, de később megjelent a Vitára is.
1450251709

Kojima új stúdiója a Sonyval kötött partnerséget

Vége az év eleje tartó rémálomnak: Hideo Kojima bejelentette, hogy új stúdiót alapított, mellyel egy új franchise fejlesztésébe kezd. A független csapat partnerséget kötött a Sonyval, így az első játékuk PlayStation-exkluzív lesz.
1442581230

Az összes konzolos fejlesztését dobta a Konami?

Lapértesülések szerint a Konami tényleg befejezi az AAA-s videojátékok fejlesztését, a Pro Evolution Soccer-sorozatot kivéve. Ráadásul a Fox Engine-ért felelős direktor is elhagyta a céget - durva pletykák ezek.
1436774429

Feloszlott a Kojima Productions?

Solid Snake japán szinkronhangja, Akio Otsuka a Twitteren hintette el, hogy a Metal Gear Solid-sorozat mögött álló Kojima Productions nincs többé. Megerősítés még nem érkezett, szóval egy pici remény még van az ellenkezőjére.
1427986831

Kojima neve visszakerült néhány MGS-játékra

Fordulat Kojima-ügyben! A Konamival való összezördülés után a designer nevét levették az MGS-játékok promóciós anyagairól, ma azonban néhány régebbi címre mégis "visszakerült".
1401876010

Alakul a Metal Gear Solid-mozifilm

Ha hihetünk a szóbeszédeknek, a régóta parkolópályán pihenő Metal Gear Soild-film új lendületet vett. A Sony Pictures állítólag tárgyalásokat folytat az egyik potenciális rendezővel. Mégis lesz belőle valami?
1386774000

Metal Gear Solid - Kojima megint kiszállna

Aki figyelemmel követte Hideo Kojima nyilatkozatait az elmúlt pár évben, valószínűleg találkozott már olyannal is köztük, amiben a mester kifejti: ideje lenne abbahagynia a Metal Gear Solid-készítést.
1373716800

Újabb két céget pipáltak ki a hackerek

Az ArmA-játékokat jegyző Bohemia Interactive és a Konami is hackerek áldozata lett, a felhasználóik adatait ellopták, egyedül a pénzügyi információkhoz nem fértek hozzá a bűnözők.
1373464829

Megvan az MGS: Legacy Collection európai dátuma

A Konami végre megerősítette a Metal Gear Solid: Legacy Collection európai dátumát, amely eddig a levegőben lógott. Az eddigi összes MGS-t tartalmazó gyűjtemény nálunk szeptemberben landol a boltokban.
1373302749

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kánikula tipikus dilemma elé állítja a gamereket: azért menjünk el strandolni, mert meleg van, vagy éppen azért maradjunk otthon és játsszunk, mert meleg van? Nos, a héten majdnem mindegy, mert túl sok játékot nem kapunk.
1372431000

Kedvcsináló a Metal Gear Solid-csomaghoz

Július első napjaiban érkezik a Metal Gear-széria huszonötödik szülinapját ünneplő The Legacy Collection, ehhez kaptunk most egy kétperces kedvcsinálót. Minden benne lesz, ami Metal Gear.