Metal Gear Solid: HD Collection PS3, Vita, X360

A Metal Gear Solid 2, a Metal Gear Solid 3 és a Peace Walker felújított változata PS3-ra és Xbox 360-ra - a csomag szűkítve ugyan, de később megjelent a Vitára is.
1367586000

Miért nincs Metal Gear Solid-csomag Xbox 360-ra?

Hideo Kojima elárulta, miért lesz PS3-exkluzív a Metal Gear Solid: The Legacy Collection, igaz, az ok nem túl meglepő: azért, mert a Metal Gear Solid 4 adatmennyiségéhez durván hét DVD kellene.
1366707600

Jön a Metal Gear Solid: The Legacy Collection

A Konami megerősítette a korábbi pletykákat, a sorozat huszonötödik születésnapja apropóján PS3-exkluzív Metal Gear Solid-kollekció érkezik, ami az összes részt tartalmazza majd.
1346313645

Mozifilm készül a Metal Gear Solid alapján

A minap rendezték meg a Metal Gear huszonötödik születésnapját ünneplő eseményt, aminek apropóján több bejelentéssel is készült a Konami és persze a sorozat atyja, Hideo Kojima. Az egyik legfontosabb hír az volt: a Columbia Pictures mozifilmet készít a patinás széria alapján.
1339438745

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Túl sok érdekes meglepetésre ne számítsunk a héten, elkezdődött a nyár, az uborkaszezon, most már csak abban bízhatunk, hogy a letöltőhálózatokon akad egy-két gyöngyszem. Aki nagyon akar, persze most is talál a fogára való programot (igen, mindig ezt mondjuk...), lássuk a felhozatalt!
1339227601

E3 2012: Kojima szerint a jövő a közösségi játékoké

Különbözős szociális elemek minden Metal Gear játékban megtalálhatóak lesznek, állítja Hideo Kojima. A CVG-nek adott interjújában kifejtette, hogy a közösségi és hardcore játékok idővel egyesülnek és fokozzák az élményt. Kiderült az is, hogy milyen platformokon fut a Fox Engine.
1338979161

E3 2012: A negyedik galériafrissítés

A kiállítás csapjain át megállíthatatlanul folynak az újabb látnivalók, mi pedig alátesszük a tenyerünket és nagyokat hörpölünk az éltető nedűből. Ma is felsorakoztattuk az E3-ról származó jobbnál jobb képeket. Lesz itt Tomb Raider, Star Wars 1313, Dishonored, Metal Gear Rising stb.
1337871600

Júniusban jön Vitára a Metal Gear Solid-csomag

Június végén kerül az európai boltokba a Metal Gear Solid HD Collection PlayStation Vitára szánt változata. A kézikonzolos kiadás tartogat némi extrát, de nagyobb érvágásnak számít a nagygépes verziókhoz képest, hogy kimarad belőle a PSP-n bemutatkozott Metal Gear Solid: Peace Walker.
1332165600

31 millió példányon is túl van a Metal Gear-széria

A tavalyi év végéig több mint 31 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes darabjaiból, jelentette be a Konami. A hír akkor érkezett, mikor kiderült: a Metal Gear Solid első két része is ott lesz a Smithsonian videojátékos kiállításán, melynek megnyitóján Hideo Kojima is felszólalt.
1328441042

Komolyan nyereséges a Konami

Csak éppen nem onnan jött a nyereség, ahonnan azt gondolnánk, derül ki a cég elmúlt 9 hónapra vonatkozó jelentéséből. A "nagy játékokból" származó bolti bevételek ugyanis jelentősen csökkentek, míg a közösségi és mobilos játékokból dőlt a zseton a zsákba.
1327942800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a japánoké lesz, teljesen egyértelmű: a távol-keleti kiadók ránk zúdítják a legújabb címeiket, az első olyan játékokat, amik értékelhetők is. Kapunk NeverDeadet halhatatlan főhőssel, Soul Calibur V-t cicikkel és háromméteres pallosokkal, és akkor az új Final Fantasyről még nem is beszéltünk...