Metal Gear Solid: HD Collection PS3, Vita, X360

A Metal Gear Solid 2, a Metal Gear Solid 3 és a Peace Walker felújított változata PS3-ra és Xbox 360-ra - a csomag szűkítve ugyan, de később megjelent a Vitára is.
Típus: Akció, Gyûjtemény

E3 2012: A negyedik galériafrissítés

A kiállítás csapjain át megállíthatatlanul folynak az újabb látnivalók, mi pedig alátesszük a tenyerünket és nagyokat hörpölünk az éltető nedűből. Ma is felsorakoztattuk az E3-ról származó jobbnál jobb képeket. Lesz itt Tomb Raider, Star Wars 1313, Dishonored, Metal Gear Rising stb.

Júniusban jön Vitára a Metal Gear Solid-csomag

Június végén kerül az európai boltokba a Metal Gear Solid HD Collection PlayStation Vitára szánt változata. A kézikonzolos kiadás tartogat némi extrát, de nagyobb érvágásnak számít a nagygépes verziókhoz képest, hogy kimarad belőle a PSP-n bemutatkozott Metal Gear Solid: Peace Walker.

31 millió példányon is túl van a Metal Gear-széria

A tavalyi év végéig több mint 31 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes darabjaiból, jelentette be a Konami. A hír akkor érkezett, mikor kiderült: a Metal Gear Solid első két része is ott lesz a Smithsonian videojátékos kiállításán, melynek megnyitóján Hideo Kojima is felszólalt.

Komolyan nyereséges a Konami

Csak éppen nem onnan jött a nyereség, ahonnan azt gondolnánk, derül ki a cég elmúlt 9 hónapra vonatkozó jelentéséből. A "nagy játékokból" származó bolti bevételek ugyanis jelentősen csökkentek, míg a közösségi és mobilos játékokból dőlt a zseton a zsákba.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a japánoké lesz, teljesen egyértelmű: a távol-keleti kiadók ránk zúdítják a legújabb címeiket, az első olyan játékokat, amik értékelhetők is. Kapunk NeverDeadet halhatatlan főhőssel, Soul Calibur V-t cicikkel és háromméteres pallosokkal, és akkor az új Final Fantasyről még nem is beszéltünk...

Kojima: a Project Ogre valami egészen más

A következő Official PlayStation Magazine címlapján Hideo Kojima fog feszíteni, és állítólag sok érdekességet mond majd, ám addig is csepegtet nekünk néhány infomorzsát, csak azért, hogy még véletlenül se tudjuk kivárni a lap megjelenését. Ezek szerint az új játéka valami egészen más lesz...

Kojima sokszor meg akarta ölni Snake-et

Nem nagy újdonság, nem először halljuk, hogy Kojima nem tudja befejezni a Metal Gear Solid-sorozatot. Legutóbb azt mondta, a következő részben szeretne már minél kevesbé benne lenni, de ha a Guns of the Patriots példáját vesszük alapul, ez úgysem fog sikerülni.

Metal Gear Solid HD Collection - launch trailer

Hiába itt a MW3, a tengerentúlon a tegnapi napon jelent meg a klasszikus MGS-címeket tartalmazó újrakiadás, felhúzott grafikával. Mindenki másnak még várnia kell arra, hogy ismét belefeledkezzen Snake talán legnagyobb kalandjaiba - nekünk egészen februárig első napjaiig.

Négy perc a Metal Gear Solid: Peace Walker HD-ből

Újabb négyperces trailer érkezett a Metal Gear Solid: Peace Walker felújított változatából, a Sony mintha feltűnően csak a PSP-s verziót akarná promózni - persze ebben nincs semmi meglepő, a legnagyobb látványbeli ugrás szinte biztosan a kézikonzolos játék és a HD változata között lesz.

Idén már nem jelenik meg az új Silent Hill

A Konami hivatalosan is megerősítette a napokban felröppent híreszteléseket, miszerint idén már nem fog megjelenni az új Silent Hill. A kiadó azt ígérte, hogy a jövő év első negyedében még sor kerülhet a premierre, addig viszont ne is számítsunk a játékra - a pletykák szerint az új MGS-csomag is késik.