Halo: Combat Evolved - Anniversary X360

Tíz éves születésnapja alkalmából tér vissza a Halo első része - ezúttal Xbox 360-ra, vadi új engine-nel.

Kulisszák mögött a Halo: Anniversary Edition

Éppen tegnap számoltunk be róla, hogy a Halo: Combat Evolved megjelenésének tizedik évfordulójára érkező kiadás fejlesztési munkálatai befejeződtek, ma pedig a kampánymód kulisszái mögé tekinthetünk egy videó segítségével. Tényleg minden adott a frankó nosztalgiához.

Aranyon a Halo: Anniversary Edition

A Halo legendás első része, a Combat Evolved most már elkerülhetetlenül megkapja a tizedik évforduló kapcsán készült remake-jét, a játék immáron aranylemezre került. Nincs arra jelző, hogy mekkora mérföldkő volt ez az Xbox történelmében, s mai napig kedvelt frencsájzt hozott el mindnyájunk számára.

Jövőre jöhet a Halo-mozi? Microsoft: nem!

Régóta várunk már a Halo filmfeldolgozására, de csak nem vállalja be senki a leforgatását. Tegnap újabb, de annyira nem ismeretlen pletykák ütötték fel a fejüket a moziváltozattal kapcsolatban, amit azután a Microsoft hamar cáfolt is: a szóbeszédek szerint Steven Spielberg támasztaná fel a projektet jövőre.

TGS 2011: Halo remake - újabb infók és videók

Bár a Microsoftnak nem éppen hazai terep a Tokyo Game Show, azért természetesen ők is kilátogattak a japán kiállításra, és a Halo: Combat Evolved felújított változatát sem hagyták otthon. A 1UP jóvoltából új infókat tudtunk meg a játékról, a GameTrailers pedig egy csokorra való videóval szolgált róla.

TGS 2011: Infók a Microsoft bejelentéseiről

Egy olyan markáns piaci szereplő és konzolgyártó, mint a Microsoft nem hiányozhatott Tokióból. Habár meglepetésszerű bejelentésekkel nem szolgáltak a redmondiak, inkább a japán játékfejlesztést méltatták, számos XBLA-s cím készül a szigetországban is. Lássuk a friss információmorzsákat!

3D-támogatással jön a felújított Halo

A Microsoft alaposan felkészült a Halo tizedik születésnapjára, a felújított első részbe temérdek újdonságot és érdekességet zsúfoltak a készítők. Mint a hétvégén kiderült, a 3D-támogatás sem marad ki a sorból, igaz, ez némileg meglep bennünket, hiszen ismerjük a redmondiak vonakodását a téma kapcsán.

Benne lesz a Forza 4-ben a Halo Warthogja

A Microsoft ismeri és alkalmazza is bőven az árukapcsolás fogalmát - s ha már a Porschékat nélkülözünk kell a Forza Motorsport 4-ből, a Halo-játékok veszedelmes négykerekűit nem. Ugyan nem vezethetjük a Warthogokat, de kívülről-belülről részletesen megtekinthetjük őket.

GC 2011: Tíz percen át mozog a felújított Halo

A 343 Industries Kölnben kimerítő bemutatót tartott a Halo: Combat Evolved felújított változatáról. Sok részletet vehetünk szemügyre majd, sőt egy olyan terminál tartalmába is belekukkanthatunk, ami számtalan érdekességet fed fel a Halo negyedik részével kapcsolatban.

Halo Anniversary - hibernálásból ébredve

Ha már elfelejtetted, vagy netán kimaradt számodra a Halo: Combat Evolved története és Master Chief első bemutatkozása, akkor ezt az előzetest neked találták ki. Terminálok előtt, negédes robothangok mutatják be neked a cselekmény fodrozódását. A 343 Industries tényleg nem adja alább.

Már évek óta készül a Halo 4

Úgy tűnik, a Microsoft saját belsős stúdiója, a kizárólag Halo-játékokkal foglalkozó 343 Industries nem bíz semmit a véletlenre: már jóval korábban elkezdték fejleszteni a Halo 4-et, mint ahogy a Bungie leszállította a Halo 3: ODST-t és a Halo: Reacht, így nem kis dobásra számíthatunk.