Halo: Combat Evolved - Anniversary X360

Tíz éves születésnapja alkalmából tér vissza a Halo első része - ezúttal Xbox 360-ra, vadi új engine-nel.
1321426800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!
1321360224

Tízéves az első Xbox és a Halo

Mérföldkőhöz érkezett a Microsoft konzolipari jelenléte. Napra pontosan tíz éve jelent meg az első generációs Xbox az amerikai boltokban és vele együtt a Bungie sikerszériájának nyitódarabja, a Halo: Combat Evolved. Mindkét gyöngyszem hatalmas sikereket ért el és ütőképes fegyver lett a rendmondiak kezében.
1321176367

Közel félórás rajongói Halo-film érkezett

Ha már LEGO-val indítottuk a napot, folytassuk is azzal: elkészült Kooberz Studios kisfilmje, melyben a srácok a Halót dolgozzák fel közel félórában. Az anyag minden tekintetben profin sikerült, ami nem is csoda, hiszen a készítők éveket szöszöltek azzal, hogy képkockánként kirakosgassák a történet cselekményeit.
1320079834

Launch trailert kapott a felújított Halo

Tizedik születésnapját ünnepli a Halo: Combat Evolved, háromszoros hiphiphurrá, tortát ide, azonnal! A Microsoft méltó módon készül megülni az Xbox legfontosabb sorozatának nyitóepizódját, a játék felújított változata két hét múlva érkezik, amit egy launch trailerrel készül beharangozni a vállalat.
1318942853

Kulisszák mögött a Halo: Anniversary Edition

Éppen tegnap számoltunk be róla, hogy a Halo: Combat Evolved megjelenésének tizedik évfordulójára érkező kiadás fejlesztési munkálatai befejeződtek, ma pedig a kampánymód kulisszái mögé tekinthetünk egy videó segítségével. Tényleg minden adott a frankó nosztalgiához.
1318842044

Aranyon a Halo: Anniversary Edition

A Halo legendás első része, a Combat Evolved most már elkerülhetetlenül megkapja a tizedik évforduló kapcsán készült remake-jét, a játék immáron aranylemezre került. Nincs arra jelző, hogy mekkora mérföldkő volt ez az Xbox történelmében, s mai napig kedvelt frencsájzt hozott el mindnyájunk számára.
1317988800

Jövőre jöhet a Halo-mozi? Microsoft: nem!

Régóta várunk már a Halo filmfeldolgozására, de csak nem vállalja be senki a leforgatását. Tegnap újabb, de annyira nem ismeretlen pletykák ütötték fel a fejüket a moziváltozattal kapcsolatban, amit azután a Microsoft hamar cáfolt is: a szóbeszédek szerint Steven Spielberg támasztaná fel a projektet jövőre.
1316268999

TGS 2011: Halo remake - újabb infók és videók

Bár a Microsoftnak nem éppen hazai terep a Tokyo Game Show, azért természetesen ők is kilátogattak a japán kiállításra, és a Halo: Combat Evolved felújított változatát sem hagyták otthon. A 1UP jóvoltából új infókat tudtunk meg a játékról, a GameTrailers pedig egy csokorra való videóval szolgált róla.
1316088020

TGS 2011: Infók a Microsoft bejelentéseiről

Egy olyan markáns piaci szereplő és konzolgyártó, mint a Microsoft nem hiányozhatott Tokióból. Habár meglepetésszerű bejelentésekkel nem szolgáltak a redmondiak, inkább a japán játékfejlesztést méltatták, számos XBLA-s cím készül a szigetországban is. Lássuk a friss információmorzsákat!
1314522528

3D-támogatással jön a felújított Halo

A Microsoft alaposan felkészült a Halo tizedik születésnapjára, a felújított első részbe temérdek újdonságot és érdekességet zsúfoltak a készítők. Mint a hétvégén kiderült, a 3D-támogatás sem marad ki a sorból, igaz, ez némileg meglep bennünket, hiszen ismerjük a redmondiak vonakodását a téma kapcsán.