Devil May Cry HD Collection PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Dante klasszikus első három kalandjának HD-gyűjteménye.
1333530000

Launch traileren a Devil May Cry HD Collection

A DmC megjelenéséig még van idő, addig egyfelől kibékülhetünk az új résszel, másrészt újrajátszhatjuk vagy pótolhatjuk a korábbi epizódokat. Megjelent a Devil May Cry HD Collection, amiben az első három játék mutatkozik be immár újgenerációs, "kollekciós" köntösben.
1324450800

Áprilisban jön a Devil May Cry HD Collection

Új trailert kapott a Devil May Cry HD Collection, és végre megtudtuk a csomag végleges megjelenési dátumát is: az első három rész felújított változatát tartalmazó pakk áprilisban landol a boltok polcain, természetesen multiplatform lesz és nyomott áron kerül majd forgalomba.
1320408015

Először mozog a Devil May Cry HD Collection

A Capcom a múlt hónapban jelentette be az első három, kultikus Devil May Cryt tartalmazó HD-gyűjteményt, amely most megkapta az első gameplay trailert is. Lássuk, miként sikerül a grafikai tupír - az már biztos, hogy PS2-es epizódok után nehezen ismerünk rá. Oké, azért erről szó sincs.
1318921249

Hivatalos: érkezik a Devil May Cry HD

A Capcom formálisan is megerősítette, amit egyébként egy ideje már nyílt titokként kezeltünk: készül a Devil May Cry HD-gyűjtemény, mely a klasszikus első három részt tartalmazza majd felújított grafikával. Megjelenése jövő év elejére várható Xbox 360-ra és PS3-ra. Képeink is vannak!
1315481400

Újra kiadhatják a Devil May Cry első három részét

Bár korábban is számtalan pletyka látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a Capcom esetleg újra kiadná a Devil May Cry első három részét, most már ez a hír egyre biztosabbnak látszik. Legutóbb az ESRB frissítette a játékok adatlapjait, immár ott figyel a platformoknál a PS3 és az Xbox 360 is.