South Park: The Stick of Truth PC, PS3, X360

Vérbeli RPG a South Park buggyant világában, az eredeti alkotók közreműködésével.

TGA 2014: A Dragon Age: Inquisition az év játéka

A The Game Awards-összefoglalónk végére értünk, nincs más hátra, csak a díjátadó győzteseinek a kihirdetése. Az év játéka a Dragon Age: Inquisition lett, a legjobb indie cím pedig a Shovel Knight volt.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Kilencmilliónál jár a Watch Dogs

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderül, hogy a 2015-ös üzleti év első felében 65 százalékkal növekedtek a cég eladásai. A Watch Dogs is remekül teljesít, már 9 millió példányt szállítottak le a boltoknak.

Ennyire fájt a Ubisoftnak a Watch Dogs csúszása

Komolyan rányomta a bélyegét a Watch Dogs csúszása a Ubisoft üzleti évére, a cég forgalma közel 20 százalékot csökkent éves szinten, és veszteséges is lett. Az Assassin's Creed viszont még mindig tarol.

Amerika: élen a Titanfall, de a PS4 veri az Xboxot

Hajszálnyit, de nőtt az amerikai játékpiac márciusban: erős volt a hardver- és a kiegészítőrészleg, miközben a játékeladások a frissen megjelent slágercímek ellenére is csökkentek a tavalyi évhez képest.

Brit eladások: élen nyitott a Titanfall

Úgy tűnik, a brit piacon már bizonyított a Titanfall: az FPS nemcsak, hogy a legkeresettebb játék volt a múlt héten, de az Xbox One-eladásokat is alaposan meghúzta. A Dark Souls II a második.

Brit toplista: élen nyitott a South Park

Tarolt a brit toplistán a South Park: The Stick of Truth, a játék rögtön az első helyen nyitott, és így az új Thiefet is kiverte a nyeregből. A hét másik újonca egy Pac-Man-játék volt, de az nem fért be a legjobbak közé.

South Park: The Stick of Truth teszt

Az elmúlt tizenhét év összes epizódját láttam már, és bár mindent tudok a South Parkról, azt álmomban sem reméltem volna, hogy az egyik legjobb részt videojáték formájában kapom meg.

Launch traileren a South Park: The Stick of Truth

Amerikában mától, nálunk pedig péntektől vásárolható meg a régóta várt South Park-szerepjáték, a The Stick of Truth. Ennek apropóján befutott az anyag launch trailere is. Epic!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a South Park-rajongóké, és pont: pénteken landol a boltok polcain a várva-várt South Park: The Stick of Truth, amiben a bogyókák szerepjátékos kalandjaiba keveredünk majd.