South Park: The Stick of Truth PC, PS3, X360

Vérbeli RPG a South Park buggyant világában, az eredeti alkotók közreműködésével.

Megvan a South Park RPG végleges címe

Az Obsidian boszorkánykonyhájában készülő South Park szerepjáték eddig szimplán "The Game" címen emlegettük, ami az egyik legsablonosabb megoldás - érthető, hogy egyhamar végleges címet kap. Megtörtént amire vártunk az Xbox Live jóvoltából.

Leépítések az Obsidian Entertainmentnél?

Egyelőre még pletykaszinten beszélhetünk masszív leépítésekről az Obsidian Entertainment háza táján, de félünk, hogy a gyanú hamarosan beigazolódik. Az elbocsátások károsan érinthetik a stúdió nextgen projektjeit és a jelenleg fejlesztés alatt álló South Park-szerepjátékot is.

Új címekkel erősít a THQ, késik az új Metro

A cím megírása közben gondolkodtam, hogy kellene ide valami "négyes metró" vicc, de inkább letettem róla. A lényeg: a THQ közölte a negyedéves pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a kiadó számtalan új játékkal készül a következő évekre, hogy így újra régi fényében tündököljön.

Új látnivalók a South Park: The Game-ből

Az Ausgamers az ünnepi forgatag alatt sem ült a babérjain, rögtön rátette a mancsát egy raklapnyi screenshotra és concept artra a South Park: The Game-ből. Az biztos, hogy az Obsidian munkatársai szorosan együttműködnek a sorozat alkotóival, hiszen a látvány egy és ugyanaz.

South Park RPG - a zsidó lesz az ötödik kaszt

Újabb érdekes részletek láttak napvilágot a Game Informer jóvoltából az új South Parkról: a lap munkatársai az egyik fejlesztővel készítettek interjút, amiből kiderül néhány részlet a harcrendszert illetően, megtudjuk, hogy az ötödik választható kaszt a zsidó lesz, és feltűnnek az első képkockák is a játékból.

South Park: The Game - az első részletek

Egy lelkes olvasó máris kijegyzetelte a Game Informer legújabb számának leleplező előzetesét, befutottak a South Park: The Game első részletei. A játékban egy ismeretlen South Park-i srácot alakítunk, aki szerepjátékot játszik Cartmanékkel - ja, és jön PC-re is, meg lehet nyugodni.

Bejelentették a South Park: The Game-et

Kiderült végre, hogy milyen nagy meglepetésre készül a Game Informer a következő számban. Teljes értékű szerepjáték készül a South Park elmeroggyant világában a THQ jóvoltából, és a rajzfilmsorozat alkotói is közreműködnek a munkálatok során. A fejlesztést az Obsidian végzi. Örülünk? Miazhogy!