South Park: The Stick of Truth PC, PS3, X360

Vérbeli RPG a South Park buggyant világában, az eredeti alkotók közreműködésével.
1336374055

Megvan a South Park RPG végleges címe

Az Obsidian boszorkánykonyhájában készülő South Park szerepjáték eddig szimplán "The Game" címen emlegettük, ami az egyik legsablonosabb megoldás - érthető, hogy egyhamar végleges címet kap. Megtörtént amire vártunk az Xbox Live jóvoltából.
1331805633

Leépítések az Obsidian Entertainmentnél?

Egyelőre még pletykaszinten beszélhetünk masszív leépítésekről az Obsidian Entertainment háza táján, de félünk, hogy a gyanú hamarosan beigazolódik. Az elbocsátások károsan érinthetik a stúdió nextgen projektjeit és a jelenleg fejlesztés alatt álló South Park-szerepjátékot is.
1328360400

Új címekkel erősít a THQ, késik az új Metro

A cím megírása közben gondolkodtam, hogy kellene ide valami "négyes metró" vicc, de inkább letettem róla. A lényeg: a THQ közölte a negyedéves pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a kiadó számtalan új játékkal készül a következő évekre, hogy így újra régi fényében tündököljön.
1325665831

Új látnivalók a South Park: The Game-ből

Az Ausgamers az ünnepi forgatag alatt sem ült a babérjain, rögtön rátette a mancsát egy raklapnyi screenshotra és concept artra a South Park: The Game-ből. Az biztos, hogy az Obsidian munkatársai szorosan együttműködnek a sorozat alkotóival, hiszen a látvány egy és ugyanaz.
1323936000

South Park RPG - a zsidó lesz az ötödik kaszt

Újabb érdekes részletek láttak napvilágot a Game Informer jóvoltából az új South Parkról: a lap munkatársai az egyik fejlesztővel készítettek interjút, amiből kiderül néhány részlet a harcrendszert illetően, megtudjuk, hogy az ötödik választható kaszt a zsidó lesz, és feltűnnek az első képkockák is a játékból.
1322982000

South Park: The Game - az első részletek

Egy lelkes olvasó máris kijegyzetelte a Game Informer legújabb számának leleplező előzetesét, befutottak a South Park: The Game első részletei. A játékban egy ismeretlen South Park-i srácot alakítunk, aki szerepjátékot játszik Cartmanékkel - ja, és jön PC-re is, meg lehet nyugodni.
1322760273

Bejelentették a South Park: The Game-et

Kiderült végre, hogy milyen nagy meglepetésre készül a Game Informer a következő számban. Teljes értékű szerepjáték készül a South Park elmeroggyant világában a THQ jóvoltából, és a rajzfilmsorozat alkotói is közreműködnek a munkálatok során. A fejlesztést az Obsidian végzi. Örülünk? Miazhogy!