South Park: The Stick of Truth PC, PS3, X360

Vérbeli RPG a South Park buggyant világában, az eredeti alkotók közreműködésével.
1354943913

VGA 2012: Új traileren a South Park-szerepjáték

A VGA-n vetítették le a South Park: The Stick of Truth legújabb előzetesét, amiben végre a játék főszereplőjét, az Új Srácot is láthatjuk. Ha szereted a sorozatot, nem kevés utalást találsz majd kedvencedre!
1354201200

VGA 2012: Samuel L. Jackson a házigazda

Tízéves a Video Game Awards, a szervezők pedig brutális felhajtást ígérnek. A műsorvezető is meg van már, Samuel L. Jackson a lehető legjobb választás volt a különleges alkalom apropóján.
1352880000

A Ubisoft bevásárolna a THQ címeiből

A THQ pénzügyi helyzete egyre nehezedik, nem kizárt, hogy a kiadó kénytelen lesz megválni néhány címétől a túlélés érdekében. A Ubisoft vezérigazgatója szerint, az iparágban rendre nehézségei támadnak valakinek, előfordul az ilyen, viszont ők szívesen bevásárolnának a THQ játékaiból.
1352192404

Késnek a THQ jövő évi sikervárományosai

A THQ közzétette a második negyedéves pénzügyi jelentését. Várakozásokon alul teljesített a Darksiders 2, miközben olyan címek megjelenése csúszik, mint a South Park: The Stick of Truth, a Metro: Last Light és a Company of Heroes 2. Döcög a kiadó szekere.
1342857604

Friss képeken a South Park: The Stick of Truth

Reméljük a THQ gyengélkedése nem hat károsan az ígéretes fejlesztéseikre - szerencsére az Obsidian-féle South Park: The Stick of Truth köszöni szépen, jól van, megjelenése jövő márciusban várható. Megnyugtatásként négy új, ropogós screenshotot tett közzé a stúdió. Ez is valami.
1339582983

THQ: fény az alagút végén

Az ügyvezető Brian Farrell, és az új elnök Jason Rubin úgy vélik, az egykor szebb napokat látott kiadó most már elkezd kifelé mászni a gödörből. Azt belátják, hogy sok munka van még hátra, de a hardcore játékok előtérbe helyezése úgy tűnik, jó ötletnek bizonyul majd.
1338836880

E3 2012: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az E3-as sajtókonferenciákat a Microsoft kezdi meg, reményeink szerint izgalmas bejelentésekkel teszik emlékezetessé a redmondiak az estét. Az eseményt természetesen a korábbi szokásainknak megfelelőn élőben közvetítjük, kövessetek bennünket, azonnal szállítjuk a legújabb bejelentéseket!
1338835945

E3 2012: Itt a South Park: The Stick of Truth trailere

Trey Parker és Matt Stone, a South Park kultikus alkotói mutatták be a Microsoft sajtótájékoztatóján az Obsidian Entertainmentnél készülő szerepjátékot. A kis pöcsök a világ megmentésére vállalkoznak, s egy igazi hősre lesz szükségük, mivel a zsidókat már kilőtték. Mi leszünk azok.
1337178847

11 millió Saints Row mellett is sokat bukott a THQ

Bár a THQ saját állítása szerint túlteljesítette a korábbi várakozásokat, a vesztesége még a gyarapodó bevételek és egy-egy sikersorozata kiváló szereplése ellenére is nőtt. A Saints Row-szériából mára 11 millió példányt szállítottak le az üzleteknek, de jól teljesítettek az új UFC- és WWE-epizódok is.
1337171400

Csúszik a South Park szerepjáték

Idén már nem jelenik meg a South Park: The Stick of Truth, a THQ a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentésében rántotta le a leplet a nem túl örvendetes hírről. Bár az évszám változik, az ígéretek szerint legfeljebb néhány hónapos késésről van szó, az év elején már játszhatunk az anyaggal.