South Park: The Stick of Truth PC, PS3, X360

Vérbeli RPG a South Park buggyant világában, az eredeti alkotók közreműködésével.

VGX 2013: Hol tudom nézni?

Sokat beszéltünk róla az elmúlt napokban, és ma végre túlesünk rajta: éjfélkor kezdődik az Video Game Awards, vagy ahogy idén nevezik, a VGX. Díjátadó, trailerek és bejelentések várhatók.

VGX 2013: Teaseren a South Park-szerepjáték

Ugye senki nem felejtette el, hogy ma este VGX lesz? A díjátadón a South Park: The Stick of Truth is kap egy új trailert, ennek a beharangozóját nézhetitek most meg. Érdemes!

VGX 2013: Ami még biztosan lesz

Érkezett egy sajtóközlemény a szombati VGX-szel kapcsolatban, ebben több olyan címet is megemlítenek, amelyek biztosan ott lesznek a díjátadón valamilyen kedvcsináló formájában.

Már megint késik a South Park: The Stick of Truth

Már meg sem lepődünk azon, hogy az Obisidian szerepjátékának megjelenése már megint csúszik. December tizedike helyett csak jövő tavasszal jönnek a kis pöcsök. Némi gameplayt kaptunk kárpótlásul.

Decemberben jelenik meg a South Park-RPG

Véglegesnek tűnő megjelenési dátumot kapott a South Park: The Stick of Truth, amely jelen állás szerint december folyamán landol a boltokban PC-n és konzolokon. Lesz Grand Wizard Edition is.

South Park: The Stick of Truth - az első gameplay

A nemrégiben Kanadában megrendezett Fan Expón az Obsidian South Park RPG-je is tiszteletét tette. Megannyi trailer után már hamisítatlan gameplay felvételt kaptunk Cartmanék őrült kalandjáról. Nézzétek, amíg lehet!

GC 2013: Az első galériafrissítés

A kölni rendezvényre megannyi látványos képet hoztak magukkal a játékipar jeles képviselői, amiket most ömlesztve nyújtunk át nektek. Lesz itt AC4, Destiny, CoD: Ghosts, Mad Max és Thief is többek közt.

South Park: Stick of Truth - basszák meg a DLC-t!

A South Park atyjai, Trey Parker és Matt Stone is részt vettek a Comic-Conon, ahol elmondták, meg kellett vágniuk a Stick of Truth forgatókönyvét. A kimaradt tartalommal inkább a rajzfilmsorozatot bővítenék majd.

E3 2013: Karácsonykor jön a South Park-RPG

A Ubisoft sajtókonferenciáján új trailert láthattunk a South Park-szerepjátékról, ennek a végén maga Eric Cartman mondja el, hogy karácsony környékén számíthatunk a várva-várt cím megjelenésére.

E3 2013: South Park: The Stick Of Truth infók

Nemrégiben Santa Monicában tartották a South Park: The Stick Of Truth elő-E3-as sajtótájékoztatóját, ahol a kollégák élőben kipróbálhatták a játékot. Friss képek landoltak a galériánkban az Obsidian szerepjátékából.