South Park: The Stick of Truth PC, PS3, X360

Vérbeli RPG a South Park buggyant világában, az eredeti alkotók közreműködésével.
1367578841

Még idén érkezik a South Park: The Stick of Truth

A THQ csődje után biztosnak tűnt, hogy a South Park-RPG lekési a második negyedévben esedékes megjelenést, és még az idei debüt is kérdéses volt. A Ubisoft viszont megerősítette, hogy 2013-ban érkezik az Obsidian játéka.
1359118800

Késhet a South Park-szerepjáték

Elképzelhető, hogy nem jelenik meg márciusban a South Park: The Stick of Truth, legalábbis a Ubisoft már csak azt kommunikálja, hogy valamikor idén várható a szerepjáték boltokba kerülése.
1358973706

Megvannak a THQ vevői

Hivatalosan is bejelentették, hogy a THQ stúdióit és játékait melyik kiadók vették át. A korábbi pletykák igazak voltak, átment a South Park is, de a Crytek és a Take-Two is beszállt a buliba. A Vigil hoppon maradt.
1358938853

A Segáé a Relic Entertainment?

Tegnap este vette kezdetét a megboldogult THQ játékainak és egyéb ingóságainak elárverezése. Jelenleg egyetlen megerősített adásvételről sincs információnk, csupán a kiszivárgott szóbeszédekre hivatkozhatunk.
1358883305

Nem adhatja el a THQ a South Park-szerepjátékot?

Ma kezdődik meg a THQ játékainak kiárusítása, miközben a South Park Digital Studios a bíróságon tett kifogást, amiért szerinte a kiadónak nincs joga arra, hogy eladja a The Stick of Truth szerepjátékot más vállalatnak.
1357596600

Itt a THQ vége

A bíróság a THQ akarata ellen döntött, nem lehet gyorsan lezavarni az aukciót, ami azt jelenti, hogy elúszott az utolsó esély arra, hogy a kiadót egyben tartsák egy új tulajdonos alatt. A nagy címeket elárverezik, a stúdiókat eladják. R.I.P. THQ.
1357477200

A Warner Bros.-t is érdeklik a THQ játékai

Érdekes fejlemények láttak napvilágot a THQ ügyében. A kiadó eszközeit mégsem értékesíthetik olyan gyorsan, mint tervezték, a probléma csupán az, hogy a vállalat pénze rövidesen elfogy.
1357302600

Elkapkodják a THQ eladását

Legalábbis a vállalat néhány hitelezője így látja. Az ügyfelek azt kifogásolják a bíróságon, hogy a THQ stúdióinak és fejlesztőinek gyors értékesítése pusztán a célt szolgálja, hogy a Clearlake-en kívül más ne tehessen rájuk ajánlatot.
1355990435

Csődeljárás alatt a THQ

Ahogy arra számítani lehetett, a THQ ellen csődeljárás indult. Az elmúlt időszakban nem úgy ment a kiadó szekere, ahogy azt várta, rendre elkeserítő pénzügyi eredményeket mutatott fel. A jövő évi címei azért megjelennek.
1355817603

Pénz nélkül indult a South Park-RPG fejlesztése

Mint tudjuk, a sorozat alkotói, Matt Parker és Trey Stone közvetlenül az Obsidian Entertainmentet keresték meg a South Park: The Stick of Truth ötletével. Most kiderült, hogy a fejlesztők önszorgalomból rakták össze a prototípust.