South Park: The Stick of Truth PC, PS3, X360

Vérbeli RPG a South Park buggyant világában, az eredeti alkotók közreműködésével.

Cenzúrázzák a South Park-szerepjátékot

Amerika kivételével jóformán mindenhol cenzúrázzák a South Park-szerepjátékot, összesen hét jelenetet vágnak majd ki az anyagból. Lecsapta a biztosítékot az abortusz és az anális vizsgálat is.

Így kezdődik a South Park-szerepjáték - gameplay

Hosszabb gameplay videó érkezett a South Park: The Stick of Truth-ról, a közel negyedórás felvétel ráadásul a játék elejébe enged betekintést. Az új srác és családja beköltöznek South Parkba, ő pedig elindul haverokat keresni...

South Park: The Stick of Truth - az első 1 óra

Megjelenés előtt próbáltuk ki a legújabb South Park játékot. Én nyolcéves warrior voltam, Fojesz meg néger zsidó, az Obsidian rajzfilmes RPG-je március 7-én érkezik, egy valami pedig már most biztos. Kurva jó lesz!

Ma délután lerántjuk a leplet...

Valentin napján pontosan 16 órakor véget vetünk a várakozásnak. Bemutatkozik egy játék, melyre sok éve várunk, most pedig itt van, megérkezett. Az elsők között teszteltük le, egyszerre két gépen. És mindent elmesélünk.

Elkészült a South Park-szerepjáték

Végre! A Ubisoft a minap harangozta be a hírt, hogy befejeződtek a South Park: The Stick of Truth munkálatai, úgyhogy már csak pár hetet kell kibírni, és lehet lógni Cartmanékkel.

Csúszik a Wii U-s Watch Dogs

A Ubisoft is közzétette az aktuális üzleti jelentését. A cég szerint az Assassin's Creed IV jól szerepelt, és az is kiderült, hogy a Watch Dogs Wii U-s változata még többet késik, mint a többi verzió.

South Park: The Stick of Truth - acsi jár a fingásért

Kiszivárgott a South Park: The Stick of Truth achievementlistája, és már ez is tökéletesen bizonyítja, hogy az Obsidian szerepjátéka nem szűkölködik majd a hamisítatlan South Park-tartalomban.

Látnivalókon a South Park: The Stick of Truth

Az Obsidian szerepjátékából két trailer és egy félperces TV-szpot köszönt ránk hétfő reggel, amiket ha megnézel, bizonyára jó kedvvel mész a suliba vagy a melóba. Soha jobban ne induljon a hét.

Kulisszák mögött a South Park: The Stick of Truth

Maga Trey Parker és Matt Stone, az animációs sorozat atyjai értekeznek nekünk az Obsidian szerepjátékáról. A legújabb videóban a színfalak mögé tekintünk, számos érdekességet tudhatunk meg a fejlesztésről.

VGX 2013: South Park: The Stick of Truth trailer

Jellemző: egyedül a South Park: The Stick of Truth előzetese korhatáros. Rendben, ez nem meglepő, elvégre olyan anyagról beszélünk, amiben a szellentés távolsági támadásként használható...