Fortnite Mobil, Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
1533835800

Elrajtolt a Fortnite Androidon...

...de azért közel sem ilyen egyszerű a dolog. Egyelőre csak meghívásos alapon, és kizárólag Samsung-készülékeken, de a közeljövőben egyre több mobil számára lesz majd elérhető a rendkívül népszerű battle royale.
1533722420

Ingyenes címekhez nem kell Switch Online-tagság?

Úgy tűnik, mégsem kell Nintendo Switch Online-előfizetés az olyan népszerű free-to-play címekhez, mint a Fortnite és a Paladins. Egy hónap múlva indul a szolgáltatás, de még senkit nem figyelmeztettek ennek az ellenkezőjéről.
1533643200

Duplacsövű shotival erősít a Fortnite

Az Epic olyan szorgosan tolja az újabbnál újabb frissítéseket a Fortnite-ba, hogy azzal alig bírunk lépést tartani. A nemrég élesedett 5.20-as frissítés többek közt egy új sörétest és egy ideiglenes játékmódot hozott a battle royale-játékba.
1533366040

Kimarad a Google Play kínálatából a Fortnite

Igaznak bizonyultak a korábbi feltételezések, a Fortnite androidos verzióját nem tölthetjük le a Google saját alkalmazásboltjából, hanem közvetlenül az Epictől kaparinthatjuk meg a klienst. Tim Sweeney elárulta, hogy mi ennek az oka.
1533025800

Fortnite - furcsaságok az androidos változat körül

A Fortnite az utóbbi évek egyik legnagyobb durranása nemcsak a számítógépes és a konzolos, hanem a mobilos játékok körében is. iOS-en egyelőre remekül hasít a játék, és hamarosan Androidon is elstartol.
1532509200

Napi kétmillió dollár bevételt hoz a Fortnite mobilon

Hiába van szó free-to-play címről, a Fortnite így is a világ egyik legjobban profitáló játéka. A becslések szerint naponta átlagosan kétmillió dollárt hoz az Epic battle royale-programja mobil készülékeken.
1532188851

Jövőre is óriási üzlet lesz a battle royale

A SuperData elemzője szerint jövőre sem torpan meg a battle royale-játékok bevételeinek a növekedése, így a piac akár 20 milliárd dolláros forgalmat is generálhat majd, részint az új belépőknek köszönhetően.
1531479610

Elindult a Fortnite ötödik szezonja

Az Epic Games szépen felvezette a Fortnite ötödik szezonját, amit egy méretes patch társáságában tegnap élesített is. Kaptunk egy golfautót is, amibe akár négyen is beleülhetünk, de a térképeken is számos látnivaló akad.
1530792034

A Fortnite több pénzt hoz mobilon, mint a PUBG

A Fortnite négyszer több pénzt termelt a riválisánál, pedig a PlayerUnknown’s Battlegrounds mobilos verzióját hatszor többen töltötték le iOS-re és Androidra, mint az Epic battle royale-játékát.
1530637242

E3 2018: A Resident Evil 2 vitte a kritikusok díját

A szavazatokat összesítették, így végre kiderült, melyik játékok voltak a legjobbak az idei E3-on a kritikusok szerint. A show legjobbja a Resident Evil 2 remake-je lett, de a Dreamset is díjazták a legjobb eredeti játék kategóriájában.