Fortnite - átalakul a matchmaking, jönnek a botok

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 24.
  • Letöltés
Link másolása
Jelentős változások jönnek a Fortnite-ba, az Epic át szeretné alakítani a matchmakinget, emellett a mesterséges intelligencia által irányított botok is megjelennek a játékban.

Az Epic Games egy friss blogposztban részletezte, hogy milyen változtatásokat tervez eszközölni a Fortnite-on - pontosabban a játék battle royale-szekcióján.

Az egyik legfontosabb hír, hogy változik a matchmaking. Az Epic szerint az elmúlt két évben lényegében hozzá sem nyúltak a battle royale játékoskeresőjéhez, márpedig azóta a játékosok képességei sokat fejlődtek, és szélesebb skálán is mozognak. A fejlesztőcég azt ígérte, hogy az új matchmaking a játékosok képességeihez igazodik majd, vagyis mindig olyan játékosokat keres mellénk, akik hasonlóan jól vagy rosszul játszanak.

Az új rendszer a héten érkező 10.40-es javítással élesedik majd, viszont csak fokozatosan terítik a játékosoknak, mert szeretnének biztosra menni, és alaposan kitesztelni azt. Nem kapkodják el a mesterséges intelligencia által irányított botok bevezetését sem: az Epic célja, hogy a botok akkor is kitöltsék az űrt, amikor kevesebb hasonló képességű játékos érhető el, mert így biztosítani tudják az előrehaladásunkat. Minél ügyesebbek vagyunk, elméletileg annál kevesebb bottal találkozunk majd, illetve az Epic leszögezte, hogy a kompetitív playlisteken sosem vetik be az AI-karaktereket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...