Fortnite Mobil, Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
1507816800

Félelmetes ütemben nő a Fortnite népszerűsége

Nem is olyan régen írtunk a PUBG kihívójának első heti játékosszámáról, és a folyamatosan növekvő letöltésekről, most pedig újabb mérföldkőhöz érkezett a friss lövölde. Nem is akármilyenhez.
1507626030

Egyre csak növekszik a Fortnite népszerűsége

Az Epic Games friss jelentése szerint töretlen a Fortnite ingyenes játékmódja, a Battle Royale népszerűsége, ami most már elmondhatja magáról, hogy az egyszerre jelenlevő játékosok számában is elérte a félmilliót.
1507302000

Kiiktatnák a csalókat a Fortnite új játékmódjából

Bő egy hete annak, hogy bemutatkozott a PUBG nagy ellenfelének kikiáltott Fortnite: Battle Royale. A felhajtás nem maradt el, ezzel együtt persze megérkeztek a csalók is a játékba. Őket szeretné eltüntetni az Epic Games.
1507132858

Hétmillió játékosnál jár a Fortnite

Úgy néz ki, nagyon jót tett a Fortnite-nak az ingyenesen kipróbálható Battle Royale mód, mert hirtelen nagyon megugrott az érdeklődés az Epic shootere iránt. A Twitteren tett bejelentés szerint már hétmillió játékosnál jár a játék.
1506600540

Fortnite - egymillió játékos az új játékmódban

Kedden rajtolt a Fortnite új játékmódja, amit egyértelműen a PlayerUnknown's Battlegrounds ihletett. A PUBG ingyenes kistestvérére rengetegen voltak kíváncsiak, az első napon egymillió játékosa volt a Battle Royale-nak.
1506168017

A PUBG alkotói nem örülnek a Fortnite új módjának

A PlayerUnknown’s Battlegrounds fejlesztője aggodalmát fejezte ki a Fortnite Battle Royale módjával kapcsolatban. A százfős túlélőmód rengeteg hasonlóságot mutat a Steam aktuális slágerjátékával. A Bluehole további lépéseket fontolgat.
1505925540

Bárki letöltheti majd a Fortnite új játékmódját

Váratlan bejelentéssel rukkolt elő az Epic: a Fortnite múlt héten bejelentett Battle Royale módját mindenki számára ingyenessé teszik, vagyis nem szükséges Founder's Packet vásárolnunk a kipróbálásához.
1505282402

Battle Royale módot kap a Fortnite

Az Epic Games bejelentette, hogy még ebben a hónapban új PvP-móddal vértezi fel a Fortnite-ot. A Battle Royale sokak számára ismerős lehet, 100-an eshetnek egymásnak, és a cél a túlélés - pont mint a PlayerUnknown’s Battlegroundsban.
1503662413

Fortnite - látnivalók a Survival módról

Ahogy azt már a hét elején megírtuk, a jövő héten érkezik a Survive the Storm mód, amely hagyományos túlélőmóddal bővíti a Fortnite felhozatalát. Most végre belenézhetünk a kooperatív mókába egy rakás kép mellett.
1503324000

Fortnite - Survival mód érkezik

A fejlesztő Epic Games a napokban jelentette be, hogy immár egymillió felhasználója van zombis játékuknak, és ennek örömére új túlélőmód érkezik a programba. Azt is elárulták, hogy pontosan mikor.